BREAKING NEWSImportant

ORDINE DE PROTECȚIE: Femeie agresată de soț în Șurdești. În Ilba, un bărbat și-a bătut concubina dar a distrus și parbrizul unei mașini

ȘURDEȘTI

Ieri, 20 iulie, la ora 15.45, polițiștii Postului de Poliție Comunal Șișești au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112, de către o femeie, de 44 de ani, din Şurdeşti, cu privire la faptul că soţul ei, face scandal.

      La faţa locului a fost identificată apelanta, soţul acesteia de 49 de ani, fiica lor minoră şi fiul apelantei, în vârstă de 18 ani.

Femeia a relatat că în cursul aceleiași zile, soţul său a ameninţat-o cu acte de violenţă şi fiindu-i frică de acesta, a solicitat sprijinul fiului ei însă, odată ce acesta a ajuns la domiciliul lor, scandalul a degenerat.

În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violenţă în familie.

ILBA

Aseară, la ora 23.30, polițiștii din Tăuții-Măgherăuș au fost sesizați despre faptul că o femeie, de 25 de ani, din Seini, a fost agresată fizic de către concubinul său, de 26 de ani, din Ilba.

În timpul altercației, bărbatul ar fi distrus parbrizul unui autovehicul ce aparținea tatălui persoanei vătămate.

      În urma celor constatate polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului. Deoarece acesta se manifesta agresiv, a fost transportat la Secția Psihiatrie din cadrul Spitalului Municipal Sighetul Marmației.

      În cauză, polițiștii efectuează cercetări  sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și distrugere.

Te-ar putea interesa si

PREVENIRE A CONSUMULUI DE SUBSTANŢE INTERZISE: Despre droguri în Parcul Grădina Morii Sighetu Marmației

Redactie

VIDEO / BAIA MARE: Tânără agresată de un bărbat pentru că l-a rugat să își bage câinele în curte

Redactie

NU E PĂCĂLEALĂ! Angajații de la Poșta Română vor protesta pe 1 aprilie. Vor salarii mai mari

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.