BREAKING NEWSRecomandateTara Codrului

VIDEO: Acoperișuri ciuruite, mașini îndoite, culturi distruse după ce a căzut grindină cât oul de găină la Asuaj șI Băița de Sub Codru

Grindina uriașă căzută pe raza comunei Asuajul de Sus dar și în Băița de Sub Codru a făcut prăpăd. Acoperișurile mai multor case au fost efectiv ciuruite de gheața cât oul de găină de mare ce a căzut în timpul furtunii de aseară. Imaginile de mai jos sunt elocvente.

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ COD GALBEN

Fenomene vizate: instabilitate atmosferică Interval de valabilitate: 21 iulie, ora 15:00 – 22 iulie, ora 10:00 Zone afectate: conform textului și hărții În intervalul menționat, în cea mai mare parte a țării vor fi perioade cu instabilitate atmosferică, ce se va manifesta prin intensificări ale vântului (rafale de 55…70 km/h), vijelii, grindină, frecvente descărcări electrice și averse torențiale (în intervale foarte scurte de timp cantitățile de apă vor fi de 20…25 l/mp și izolat peste 30…40 l/mp).

COD PORTOCALIU

Interval de valabilitate: 21 iulie, ora 18:00 – 22 iulie, ora 06:00 Fenomene vizate: instabilitate atmosferică accentuată Zone afectate: conform textului și hărții În intervalul menționat în Banat, Crișana, Maramureș, cea mai mare parte a Transilvaniei și Olteniei, precum și în nord-vestul Munteniei vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată.

Aceasta se va manifesta prin intensificări ale vântului (rafale de 70…90 km/h și izolat de peste 100 km/h), vijelii puternice, grindină de medii și posibil mari dimensiuni, frecvente descărcări electrice și averse torențiale (în intervale scurte de timp, de 1 până la 3 ore, cantitățile de apă vor fi de 30…40 l/mp și izolat peste 50 l/mp.

Te-ar putea interesa si

FOTO, VIDEO – CITITORI: Iarnă în Maramureş, în mijlocul lunii mai

Vasile Dale

VIDEO BODYCAM / POLIŢIST DE LA RUTIERĂ: “Stai să îi rețin permisul la bătrân, s…-mi-ar p…” că el îl sună pe Bode…

Redactie

EXCLUSIV LIVE VIDEO: O șoferiță beată lovește o mașină parcată pe un podeț. 1,28 a indicat etilotestul – ACTUALIZARE

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.