BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara ChioaruluiTara Codrului

Prăpăd în Maramures: Grindină de mărimea oului de prepeliță în Lucăcești, Mireșu Mare, Gârdani, Asuaju de Sus, Remeți pe Someș și Hovrila (video)

Codurile portocalii emise pentru judetul Maramureș s-au adeverit. Grindina a lovit in Țara Codrului dar și în Țara Chioarului din Maramureș.

În Lucăcești a cazut grindina de marimea oului de prepelita. Ceva mai mica a cazut peste Hovrila.

La Gârdani grindina a fost uriașa și a distrus autoturisme. Alte autoturisme au fost avariate și la Asuaju de Sus. Cât oul de găină a fost gheața la Remeți pe Someș.

COD PORTOCALIU

Valabil de la ora 17:20 până la ora 18:15

Județul Maramureş: Baia Mare, Baia Sprie, Tăuții-Măgherăuș, Cavnic, Cernești, Băiuț;


Zona joasă a județului Maramureş, respectiv zona localităților: Baia Mare, Baia Sprie, Târgu Lăpuș, Seini, Șomcuta Mare, Ulmeni, Tăuții-Măgherăuș, Copalnic-Mănăștur, Șisești, Mireșu Mare, Satulung, Recea, Dumbrăvița, Suciu de Sus, Cupșeni, Cicârlău, Cernești, Lăpuș, Fărcașa, Remetea Chioarului, Valea Chioarului, Groși, Ardusat, Coroieni, Groșii Țibleșului, Săcălășeni, Băița de Sub Codru, Băsești, Coltău, Vima Mică, Asuaju de Sus, Gârdani, Oarța de Jos, Bicaz, Sălsig, Coaș, Boiu Mare, Ariniș;

Se vor semnala : local, vijelie puternică, cu rafale de 70…90 km/h, grindină de dimensiuni medii și mari, frecvente descărcări electrice, averse torențiale care vor acumula peste 25 l/mp.

COD PORTOCALIU

Valabil de la ora 18:00 până la ora 19:30

Județul Maramureş: Târgu Lăpuș, Suciu de Sus, Lăpuș, Groșii Țibleșului;

Se vor semnala : intensificări ale vântului care vor depăși la rafală 70…90 km/h, averse torențiale care vor acumula peste 35…40 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină.

Te-ar putea interesa si

URMARE ARTICOL AGRESIUNE BORȘA: Incredibil – Ne amenință cu raportarea la Facebook și Youtube!

Vasile Dale

A PUS VIAȚA PROPRIULUI COPIL ÎN PERICOL – O băimăreancă a furat un câine de la Centrul de Ecarisaj (CAMERE SUPRAVEGHERE)

Vasile Dale

NU ÎI MAI SPERIE NIMIC: Se fură ca-n codru din scările blocurilor de pe Păltinișului din Baia Mare (IMAGINI VIDEO CAMERE DE SUPRAVEGHERE)

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.