BREAKING NEWSImportantMaramuresul Istoric

Weekend-ul următor vișeuanii de pretutindeni sunt invitaţi la Zilele oraşului Vişeu de Sus

În zilele de 29 şi 30 iulie, în apropierea bazei sportive din Vişeu de Sus se vor desfăşura Zilele oraşului. Vor urca pe scenă Alex Velea, Alexandra Ungureanu şi mulţi alţii.

“Suntem la distanță de o săptămână de sărbătorile orașului, de acea perioadă din an pe care o așteptăm cu toții și în care avem prilejul să ne reîntâlnim unii cu ceilalți, să ne detașăm de grijile cotidiene, să socializăm, să mâncăm mâncare bună tradițională și să petrecem alături de artiști de calitate.

Din motive obiective ce țin atât de traficul extrem de aglomerat din oraș din această perioadă, precum și de condițiile impuse de autorități prin care ni se interzice organizarea evenimentului în zona de centru a orașului, blocând astfel DN18, s-a convenit, la fel ca anul trecut, ca Zilele orașului Vișeu de Sus să se desfășoare pe strada Bogdan Vodă, în apropierea bazei sportive recent construite.

Vă invităm să participați în număr cât mai mare și vă asigurăm că veți avea parte de două zile pline de distracție și voie bună!”, spune primarul Vasile Coman.

Te-ar putea interesa si

Învârtita de Maramureș cu Viorica Dăncilă! Cum a fost surprinsă după lansarea oficială la prezidenţiale (VIDEO)

Vasile Dale

ACCIDENT LA ICLOD: O șoferiță de 21 de ani din Maramureş s-a izbit cu mașina de un stâlp

Redactie

FOTO CITITORI: Atac în lanurile de porumb – Agricultorii din Șomcuta Mare nu mai au ce culege după ce rromii au furat totul

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.