BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

ÎN MIEZ DE NOAPTE: Doi bătrâni din Vișeu de Sus au fost jefuiți în miez de noapte. Au furat 6.000 de lei și câteva kg de slănină (EXCLUSIV)

Incident grav în miez de noapte într-o zonă retrasă a orașului Vișeu de Sus. Doi bătrâni din oraș au rămas fără bănuți strânși din pensie în ultimele luni. Indivizi necunoscuți au pătruns în casă în timpul nopții și au furat banii care-i țineau ascunși într-un dulap ce era ferecat cu un lacăt.

Cei doi soți în vârstă de 68 ani, respectiv 74 ani, dormeau într-un alt imobil alăturat de pe strada Zimbrului din Vișeu de Sus iar hoții au intrat în imobilul în care își țineau banii pe un geam pe care l-au forțat. Hoții au răvășit întreaga casă și pe lângă bani au furat și câteva kilograme de slănină din cămară.

Bătrânii au povestit că în urmă cu o săptămân în zona respectivă și-au făcut apariția mai mulți indivizi cu un autovehicul de teren care au pus numeroase întrebări despre aparținători (care unde este și unde lucrează). Cel mai probabil hoții își pregăteau terenul înainte de a comite infracțiunea asigurându-se că nu mai e nimeni în zonă pentru a interveni.

Ce spune IPJ Maramureș

La ora 07.32, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați de către un bărbat, de 49 de ani, din Arad, prin S.N.U.A.U.112 despre faptul că, persoane necunoscute au pătruns în imobilul de domiciliu al mamei sale, de unde au sustras o sumă de bani.

Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit faptul că, azi noapte, persoane necunoscute ar fi intrat în imobil prin forțarea unui geam și ar fi sustras 6.000 de lei.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Te-ar putea interesa si

LA UN PAS DE DEZASTRU: VIDEO – Șofer teribilist pe un drum național din Maramureş

Redactie

Alunecare de teren la Repedea, afectat DJ 187

Redactie

LACUL BODI: Staţiunea de la munte unde se face baie ca pe litoral până târziu în toamnă

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.