BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: O femeie a fost electrocutată după ce o salcie a căzut peste firele de curent în Baia Mare

Incident grav pe strada Lunci din Baia Mare. Furtuna violentă care s-a abătut asupra municipiului Baia Mare a dus la ruperea unei salcii uriașe. Crengile acesteia au căzut peste rețeaua de furnizare a energiei electrică iar firele au fost rupte și au căzut pe șosea.

”O fost un vârtej puternic și căzut peste fire. La ora 17 s-a întâmplat. O ieșit flăcări din fire. Vecina a mers să își închidă porțile și o curentat-o. Vecina noastră. BIne că nu o rămas acolo” povește o băimăreancă.

Trei echipaje ale Electrica au venit la fața locului pentru a remedia defecțiunea.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

CORONAVIRUS PRINTRE MAGISTRAŢI: Al doilea judecător din Maramureş confirmat pozitiv

Redactie

FOCAR COVID-19 LA SIGHET: Şapte pacienţi şi 13 angajaţi ai Spitalului Municipal, infectaţi cu noul coronavirus

Redactie

ACTUALIZARE: BEAT CRITA, UN SOFER A ZBURAT CU MASINA PRIN DOUA CASE DIN VISEU DE SUS SI S-A RASTURNAT. PADURARUL DE LA VOLAN S-A ALES CU DOSAR PENAL (GALERIE FOTO/VIDEO EXCLUSIV)

Vasile Dale

2 mesaje

A iulie 25, 2023 at 10:14 pm

Fereasca dumnezeu

Raspunde
EXCLUSIV VIDEO/FOTO: Gospodărie trăsnită la Drăghia. Acoperiș luat de vânt la Poienile de Sub Munte – Stiri din Maramures iulie 26, 2023 at 12:14 am

[…] tornadă peste Firiza. Pădure rasă de pe fața pământului, brad aruncat pe liniile de curentEXCLUSIV VIDEO: O femeie a fost electrocutată după ce o salcie a căzut peste firele de curent în… drăghiamaramureșpoienile de sub muntepolitiestiri baia marestiri maramurestg lapusDistribuie0 […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.