BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Codrului

TRAGEDIE LA BĂIȚA DE SUB CODRU: Un bărbat a murit după ce șura s-a prăbușit peste el (foto șocante / actualizare)

Tragedie astăzi după amiază în Băița de Sub Codru. Totul s-a întâmplat cu câteva minute înainte de a începe furtuna și a fi transmise mesajele RO-ALERT. Un bărbat din localitate a încercat să își dărâme o anexă gospodărească, doar că la un moment dat aceasta s-a prăbușit peste el.

Spre locul nenorocirii s-au dus imediat forțele de intervenție ale pompierilor militari din Fărcașa, echipaje SMURD și ale poliției. Din păcate medicii nu au mai reușit să îl salveze. Bărbatul suferise leziuni incompatibile cu viața.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz. Cadavrul a fost preluat de echipajul Serviciului de Medicină Legală și l-au dus la morga Spitalului Județean de Urgență Baia Mare pentru necropsie.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș (ora 22.00)

Azi, 25 iulie, la ora 14.51, polițiștii Secției 3 Fărcașa au fost sesizați prin S.N.U.A.U.112 de către o femeie de 31 de ani din Băița de sub Codru, despre faptul că socrul său a fost surprins și accidentat de mai multe grinzi din lemn, în timp ce demonta un hambar.

La fața locului, polițiștii au identificat persoana vătămată de 56 de ani, căruia i-a fost declarat decesul de către un echipaj al ambulanței sosit la fața locului.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Județean Baia Mare, în vederea efectuării necropsiei.

cauză

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT – Un șofer și-a „parcat” mașina într-un șant pe Dealul Groșiului (FOTO)

Vasile Dale

VIDEO – Copil de 12 ani, căzut cu motocicleta într-o prăpastie, lângă Cavnic, în Maramureș. Intervenție contracronometru a salvatorilor (actualizare)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Prăpăd în oraș – Baia Mare îngropată sub gheață

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.