BREAKING NEWSImportant

E VAI ȘI AMAR DE EL ÎNVĂȚĂMÂNT: Jumătate din profesorii care se visau titulari au luat note mai mici de 7. Au fost și note de 1!!!!!!

Au fost publicate rezultatele finale la concursul de ocupare a posturilor didactice în învățământul preuniversitar. Acestea sunt disponibile la adresa de internet http://titularizare.edu.ro/.

În județul Maramureș, din 736 de lucrări, 603 au fost evaluate cu note de minimum 5 (81,92%), iar 375 de candidați (46,8% din total) au obținut note de minimum 7.

Situația statistică a notelor obținute de candidați în județul Maramureș este următoarea:

  • 133 note intre 1,01 -4,99
  • 228 note intre 5-6,99
  • 373 note intre 7-9,99
  • 2 note de 10,00.

Pentru angajare pe perioadă nedeterminată (echivalentă cu dobândirea statutului de titular), candidații trebuie să obţină minimum nota 7 (şapte) la proba scrisă. Pentru angajare pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 (cinci) la proba scrisă.

Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare, va fi realizată în ședințele publice de repartizare organizate de inspectoratele şcolare în zilele de 27 și 28 iulie.

Informații suplimentare privind proba scrisă din cadrul concursului de ocupare a posturilor didactice în învățământul preuniversitar sunt disponibile la adresa de internet http://titularizare.edu.ro.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV / CRIMĂ ÎNFIORĂTOARE ÎN BAIA MARE: Băimărean ucis în bătaie în zona Meda. Criminalul ELIBERAT RECENT DIN PUȘCĂRIE

Vasile Dale

Puştan din Sălsig fără permis, arestat preventiv. A fugit de jandarmi după ce a ajuns cu maşina în staţia de autobuz

Redactie

Șoferul unui autoturism înmatriculat în Maramureș s-a răsturnat cu mașina în Cluj. Pasagerul din dreapta nu purta centură de siguranţă. Cum l-au găsit salvatorii

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.