BREAKING NEWSRecomandate

Puştan din Sălsig fără permis, arestat preventiv. A fugit de jandarmi după ce a ajuns cu maşina în staţia de autobuz

Azi noapte, la ora 03.35, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați de către un echipaj de jandarmi din cadrul I.J.J Maramureș, despre faptul că un autoturism care se deplasa pe Bd. Unirii, a pierdut controlul direcției, a acroşat o bordură şi s-a oprit în staţia de autobuz.

Imediat după producerea accidentului rutier, jandarmii au încercat să oprească conducătorul auto care a părăsit locul accidentului, fugind spre strada Vasile Alecsandri.
La scurt timp, însă, acesta a revenit la autoturism și a fost identificat ca fiind un tânăr de 18 ani din Sălsig, care nu deține permis de conducere.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero.

Întrucât, tânărului conducător auto i s-a mai întocmit anterior un dosar penal, fiind prins conducând un autoturism pe drumurile publice, fără să posede permis, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au dispus reținerea tânărului pentru 24 de ore, iar ulterior, fiind prezentat Judecătoriei Baia Mare, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Ce spune instanta

Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare în dosar nr. 3246/P/2023, din data de 26.07.2023. În temeiul art. 226 alin. 1 din Codul de procedură penală, raportat la art. 202 alin.1 şi 3, art. 223 alin. 2 din Codul de procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului ::: cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 335 alin. l din Codul penal, pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 26.07.2023 şi până la data de 24.08.2023 inclusiv.

Respinge solicitarea inculpatului, prin apărător, de a se dispune înlocuirea măsurii arestării preventive cu o măsura arestului la domiciliu.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Percheziție domiciliară efectuată în Borșa de polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase

Redactie

ACCIDENT RUTIER GRAV PE DJ 187: O maşină cu cinci tinere s-a izbit de un copac (FOTO)

Vasile Dale

FOTO EXCLUSIV: Audi făcut praf la Borșa. Șoferul a dispărut. Polițiștii au găsit o femeie rănită la spital

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.