BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

A FOST ARESTAT PREVENTIV: Un şofer din Valea Chioarului beat criţă, implicat într-un accident pe DN 1C. Accident și în Baia Mare (foto)

Accident la ieşirea din Şomcuta Mare, spre Satulung, în această dimineaţă. Un şofer de 39 de ani din Valea Chioarului, din cauza consumului excesiv de alcool, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Din fericire, în urma accidentului nimeni nu a fost rănit. Poliţiştii sosiţi la faţa locului l-au testat pe şofer, etilotestul indicând 1,15 mg/litru alcool pur în aerul expirat. A fost condus la UPU Baia Mare pentru recoltarea de probe de sânge.

Totodată poliţiştii îl vor reţine pentru 24 de ore. De menţionat că în momentul producerii accidentului în autoturismul BMW se afla şi fiul şoferului în vârstă de 17 ani.

ACTUALIZARE: Față de bărbatul de 39 de ani din Valea Chioarului, care în data de 30 iulie a.c., a condus un autoturism pe D.N.1C, în timp ce avea o alcoolemie de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie  prezentat în fața instanței din cadrul Judecătoriei Baia Mare, cu propunere de arestare preventivă. Bărbatul a fost depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Maramureș.

ACTUALIZARE 2

Solutia pe scurt: Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare sub nr. 3262/P/2023, din data de 01.08.2023. În baza art. 226 Cod procedură penală, raportat la art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului P C -I, .., pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influen?a alcoolului, faptă prevăzută și pedepsită de art. 336 alin. 1 Cod Penal, pentru o perioadă de 30 zile, de la data de 1 august 2023 până în 30 august 2023 inclusiv. Respinge solicitarea inculpatului, prin apărător, de a se dispune împotriva sa măsura preventivă a controlului judiciar sau cea a arestului la domiciliu. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru inculpat şi de la comunicare pentru Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 01.08.2023, ora 12:45.

Baia Mare

Un alt accident rutier s-a produs în această dimineaţă în Baia Mare, pe strada Victoriei. Şi în acest caz şoferul a pierdut controlul volanului şi s-a izbit cu maşina de un copac.

Te-ar putea interesa si

Motociclist transportat la spital în urma unui accident rutier

Vasile Dale

APEL către partidele politice din Maramureș în vederea semnării ”Pactului pentru sănătatea Maramureșului”

Redactie

BAIA MARE: Bebeluş găsit de o femeie lângă un tomberon de pe str. Horea

Redactie

1 mesaj

Motociclist cu permisul suspendat accidentat de un tânăr din Dâmbovița. Cu mașina în podeț la Urmeniș – Stiri din Maramures iulie 30, 2023 at 5:36 pm

[…] perioada 28-29 iulie a.c., polițiștii din Baia Mare, Sighetu Marmației, Șomcuta Mare și Suciu de Sus au oprit pentru control autoturisme conduse de cinci maramureșeni cu vârste […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.