BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricTara Codrului

Motociclist cu permisul suspendat accidentat de un tânăr din Dâmbovița. Cu mașina în podeț la Urmeniș

OCNA ȘUGATAG

          Ieri, 29 iulie, la ora 18.14, polițiștii Secției 5 Ocna Șugatag au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.J. 185, în apropierea târgului din comună, a avut loc un accident rutier soldat cu victime.

          La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus pe D.J. 185, de către un tânăr de 20 de ani din Dâmbovița, a efectuat viraj la stânga pentru a intra într-o spălătorie auto, moment în care a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă de către un tânăr de 20 de ani din Călinești, care are dreptul de a conduce suspendat.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a motociclistului care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

          Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero. Acestora le-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

URMENIȘ

          Aseară, 29 iulie, la ora 23.47, polițiștii din Ulmeni au fost sesizați despre faptul că pe DJ 182B a avut loc un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

          La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus dinspre Urmeniș înspre Ariniș, de către un bărbat de 39 de ani din Băița de Sub Codru, a intrat în coliziune cu un podeț din beton, aflat pe același sens de mers.

          În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto fiind transportat la Spitalul Județean Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

          Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a concentrației de alcool în sânge.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Acțiunile polițiștilor pe linie rutieră

          Ieri, 29 iulie, polițiștii din Șomcuta Mare și cei din Sarasău au desfășurat acțiuni pentru creșterea gradului de disciplină rutieră și pentru depistarea conducătorilor auto care conduc sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

          În cadrul acțiunilor au fost verificate 54 de autovehicule și au fost legitimate 63 de persoane.

          Pentru neregulile constatate au fost aplicate 28 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 27.810 lei.

          Ca măsură complementară s-a dispus reținerea a 5 permise de conducere, a unui certificat de înmatriculare și a unui set de plăcuțe de înmatriculare.

Cinci infracțiuni rutiere depistate de polițiștii maramureșeni

          În perioada 28-29 iulie a.c., polițiștii din Baia Mare, Sighetu Marmației, Șomcuta Mare și Suciu de Sus au oprit pentru control autoturisme conduse de cinci maramureșeni cu vârste cuprinse între 19 și 56 de ani. Doi dintre aceștia au condus cu alcoolemii de 0,77 și 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, unul fără permis de conducere și doi cu permisul de conducere suspendat.

          În toate cazurile, polițiștii au întocmit dosare penale și continuă cercetările sub aspectul comiterii de infracțiuni rutiere.

foto principal arhivă cu titlu ilustrativ

Te-ar putea interesa si

NENOROCIRE LA DESEȘTI: Un bărbat a fost călcat de un tractor. A murit pe loc (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

MISIUNE DE SALVARE: Cinci ore pentru a salva un turist căzut în masivul Pietrosul Rodnei (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

BUDEȘTI: A atacat polițiștii cu sabia și l-au împușcat în picior. Acum judecătorii l-au arestat preventiv

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.