BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Un taximetrist candidat la alegerile locale din partea USR era dealer-ul tinerilor din Vișeu de Sus. A fost arestat preventiv

Polițiștii de frontieră maramureșeni au reușit să îl prindă în trafic pe un tânăr de 26 de ani din Vișeu de Sus. În autoturismul acestuia, este vorba despre un taximetru, forțele de intervenție au găsit descoperit două pungi care contineau o substanță de culoare alb cristalină, susceptibilă a fi substanță interzisă, respectiv peste 500 de grame drog de mare risc 3-CMC cu o valoare de piață de aproximativ 53.000 de lei , pe care intenționa să o comercializeze.

Totodată, în autoturism a fost găsit un cântar de mare precizie precum și suma de 5.000 de euro.

Bărbatul era taximetrist în Vișeu de Sus și, sursele noastre spun că era principalul dealer al tinerilor din orașul maramureșean. De altfel, surse judiciare au precizat că vânzarea drogurilor s-ar fi făcut direct din taxiul pe care-l conducea. Totodată, se pare că, tânărul a mai fost prins cu droguri însă atunci ”a scăpat mai ieftin” deaorece cantitatea de stupefiante ar fi fost foarte mică și ar fi spus că sunt pentru consum propriu.

La alegerile locale din 2020 taximetristul a candidat la funcția de consilier local în cadrul CL Vișeu de Sus din partea USR.

Ce spune instanța

NEAG I. GABRIEL SAMIRInculpat

Solutia pe scurt: În temeiul art. 226 Cod procedură penală şi a art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Maramureş în dosarul de urmărire penală nr. 168-D/P/2023, şi în consecinţă:

În temeiul art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă pe o durată de 30 de zile, începând cu data 30 iulie 2023 şi până în data de 28 august 2023, inclusiv, a inculpatului NEAG GABRIEL SAMIR, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de trafic de droguri de mare risc, prevăzută de art. 2 alin. 2 din Legea nr. 143/2000.

Respinge cererea formulată de către inculpatul Neag Gabriel Samir de luare faţă de acesta a măsurii arestului la domiciliu. Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la pronunţare.

Reacția USR Maramureș

În contextul știrilor de astăzi, filiala USR Maramureș precizează că Neag Gabriel Samir nu mai este membru USR de aproape 2 ani, mai exact din noiembrie 2021.

Atunci când a candidat la consiliul local de la Vișeu de Sus, nu avea probleme cu legea. De altfel, toți candidații USR dau declarații de integritate la depunerea candidaturilor interne.

Justiția trebuie să își facă treaba în acest caz și toți cei care au încălcat legea să plătească. USR nu va promova niciodată candidați cu probleme penale în funcții publice.

Am strâns un milion de semnături pentru inițiativa Fără Penali și rămânem loiali principiilor noastre. (Radu Trufan, USR)

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

SIGHETU MARMAŢIEI: Scandal pe fond amoros între o agentă de poliție și un agent de poliție de frontieră. Poliția confirmă incidentul, a sancționat părțile implicate și a deschis dosar penal

Redactie

FOTO: Bărbat cu traumatism la un picior, recuperat de salvamontişti din zona Creasta Cocoşului

Redactie

CA-N JUNGLĂ LA SIGHET – Cu toate că există toaletă publică în parcul „Grădina Morii”, mulți cetățeni își fac nevoile pe malul Izei

Vasile Dale

2 mesaje

Cristian august 3, 2023 at 12:45 am

Tinerii frumoși și (relativ) liberi

Raspunde
EXCLUSIV VIDEO: Cum își permite un fost polițist să blochezi DN18 în Vișeu de Sus cu o taximetru în care s-au găsit la final de iulie 500 grame de droguri – Stiri din Maramures octombrie 8, 2023 at 1:42 pm

[…] EXCLUSIV FOTO: Un taximetrist candidat la alegerile locale din partea USR era dealer-ul tinerilor di…FOTO: Maramureșean depistat cu o jumătate de kg de substanțe interzise, la Vișeu de Jos dn18drogurimaramureșpolitiestiri baia marestiri maramurestraficvișeu de susDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.