BREAKING NEWSImportant

Trei femei au fost agresate de frate, fost concubin sau soț. S-au emis ordine de protecție

Baia Mare: Amenințată de frate

Ieri, 31 iulie, la ora 09.31, polițiștii băimăreni au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, de către o femeie de 50 de ani din municipiu, despre faptul că fratele său de 48 de ani, i-a rupt ștergătoarele autoturismului personal și a amenințat-o cu fapte de violență.

          În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului și au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere și amenințare.

Baia Mare: Agresată de fostul concubin

          Tot ieri, la ora 18.48, polițiștii băimăreni au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, de către o femeie de 27 de ani din municipiu, despre faptul că fostul iubit a agresat-o fizic.

          Aceasta s-a deplasat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

          Femeia le-a relatat polițiștilor faptul că, în timp ce se afla în autoturism cu fostul concubin de 19 ani, între aceștia a izbucnit un conflict spontan în urma căruia tânărul ar fi agresat-o fizic, după care a plecat din autoturism.

          În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele tânărului și au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

Remetea Chioarului: Amenințată de soț

          Ieri, 31 iulie, la ora 10.50, polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 și ulterior prin plângere, de către o femeie de 47 de ani din Remetea Chioarului, cu privire la faptul că în timp ce se afla la domiciliu, soțul ei a amenințat-o. Pe numele bărbatului de 51 de ani, era emis un ordin de protecție cu caracter provizoriu pe o durată de 2 luni, prin care era obligat să păstreze o distanță minimă de 100 de metri față de soție și domiciliul acesteia.

          Deoarece bărbatul manifesta un comportament deviant și era recalcitrant s-a dispus internarea acestuia la Spitalul municipal Sighetu Marmației – Secția Psihiatrie.

          În cauză, polițiștii efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunilor de amenințare și încălcarea ordinului de protecție provizoriu.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO / VIDEO: O casă din Mireşu Mare a ars ca o torță. O femeie imobilizată la pat găsită carbonizată. Fiul victimei internat la psihiatrie (actualizare)

Redactie

ACTUALIZARE: TRUPUL UNUI BĂRBAT A FOST GĂSIT PLUTIND ÎN APA SĂRATĂ (VIDEO)

Vasile Dale

Traseele din Gutâi, pregătite pentru întâmpinarea turiştilor. Ce ne sfătuiesc salvamontiştilor

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.