BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO: EVENIMENTE 112 – Accidente în Baia Mare și Ardusat. Incendiu în Baia Mare (actualizare)

În această seară forțele de intervenție de la Ambulanță, Poliție, SMURD și Pompieri au muncit la ”foc continuu”. Au fost alertate după ce la 112 s-au anunțat mai multe evenimente în Baia Mare, dar și în Ardusat.

În Ardusat a fost un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane. Polițiștii au deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Actualizare – IPJ Maramureș

Ieri, 02 august, la ora 16,39, polițiștii din Ulmeni au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că pe D.J. 193, în localitatea Ardusat, s-a produs un accident rutier cu victimă.

          La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus dinspre localitatea Pomi înspre Colțirea, de către o femeie de 46 de ani din Mireșu Mare, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune frontală cu un stâlp de beton al rețelei electrice, acesta căzând pe partea carosabilă.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto, fiind transportată de către un echipaj S.M.U.R.D. la Spitalul Județean Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

      Femeia a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

      În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

accident în Ardusat

În Baia Mare, un alt accident rutier s-a produs la intersecția Bulevardului București cu strada Culturii. Acolo două vehicule (o motocicletă și un X6) s-au ciocnit în intersecție. A intervenit un echipaj SMURD și două echipaje ale Poliției Rutiere Baia Mare.

Și tot în Baia Mare, pe strada 8 martie, mai multe echipaje ale pompierilor militari și un echipaj al poliției au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la o gospodărie.

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO: EXCLUSIV – “DUMNEZEUL MARAMUREȘULUI” AMENDAT CU 600 LEI. Nu a purtat mască în Catedrala Sf Treime din Baia Mare

Redactie

GALERIE FOTO: O maşină din Maramureş, implicată într-un carambol la Jucu

Vasile Dale

FOTO: Intervenție preventivă în comuna Remeți din județul Maramureș

Vasile Dale

1 mesaj

Radu august 3, 2023 at 3:17 pm

Detalii!
Ce s-a întâmplat de fapt cu ocazia acestui accident petrecut la intersecția Culturii cu Bul. Mihai?
Unde mă pot interesa?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.