Eveniment

RUTIERE: Doi şoferi cercetaţi după ce s-au urcat băuţi la volan. Tată și fiu s-au ales cu dosar penal după ce băiatul de 15 ani a făcut accident cu ATV-ul

Aseară, 01 august, la ora 21.50, polițiștii din Târgu Lăpuș au oprit pentru control un autoturism care circula pe strada Țibleșului din oraș.
La volan a fost identificat un bărbat de 56 de ani din Târgu Lăpuș, care emana halenă alcoolică, motiv pentru care a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0.91 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Orășenesc Târgu Lăpuş, pentru prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Tot ieri, 01 august, la ora 01.00, în timp ce polițiștii Biroului de Ordine Publică Sighetu Marmației efectuau serviciul de patrulare pe strada 9 Mai din municipiu, au observat un autoturism care se deplasa cu viteză excesivă, dinspre localitatea Vadu Izei înspre centrul municipiului.
Polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire a autoturismului, iar la volan a fost identificat un tânăr de 18 ani din Sighetu Marmației.
Întrucât șoferul emana halenă alcoolică, în sprijin a fost solicitat un echipaj al Biroului Rutier, care l-a testat pe acesta cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În ambele cauze, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influenta băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Tată și fiu s-au ales cu dosar penal

Ieri, 01 august, la ora 16.20, în timp ce polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Sarasău se aflau în serviciul de patrulare pe D.N.19, în localitatea Remeți, au efectuat semnale regulamentare de oprire a unui ATV. Conducătorul ATV-ului a trecut de autospeciala de poliție, nu a oprit la semnalele luminoase și acustice, iar la scurt timp a intrat în coliziune cu un autoturism parcat în afara părții carosabile.
Conducătorul ATV-ului a fost identificat ca fiind un tânăr de 15 ani din Remeți.
În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului ATV-ului, fapt pentru care a fost transportat la Spitalul Municipal Sighetu-Marmației, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.
Minorului i-a fost încredințat ATV-ul de către tatăl său de 44 de ani.
În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere.

foto arhivă

Te-ar putea interesa si

Mărturii pline de tristeţe despre Georgian, băiatul de 19 ani care a murit decapitat după ce s-a înfipt într-o casă cu 200 km/oră

Vasile Dale

Liviu Pop, audiat la DNA în dosarul în care Sorina Pintea este cercetată pentru luare de mită

Vasile Dale

EXCLUSIV: Un polițist a venit băut la serviciu. Etilotestul a indicat 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.