BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO/VIDEO: ACCIDENT GRAV – Doi adulți și un minor răniți după ce un BMW s-a izbit de un Suzuki la Poienile de Sub Munte (actualizare)

Un grav accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp pe raza comunei Poienile de Sub Munte. Din primele informații se pare că un autovehicul Suzuki s-au ciocnit frontal de un autoturism BMW înmatriculat în județul Bihor.

Trei persoane au suferit leziuni corporale, una dintre acestea fiind încarcerată. La locul accidentului intervin pompierii civili din Poienile de Sub Munte, pompierii de la descarcerarea din Vișeu de Sus, echipajele Ambulanței și ale SMURD.

Poliția este la fața locului.

ACTUALIZARE

Din primele informații se pare că șoferul autoturismului BMW, un tânăr în vârstă de 23 ani din Poienile de Sub Munte, ar fi pătruns pe contrasens unde s-a ciocnit frontal de un autoturism Suzuki condus din sens opus de un bărbat în vârstă de 56 ani din Leordina.

Cei doi șoferi și un pasager de pe scaunul dreapta față, un minor de 14 ani din Poienile de Sub Munte, au fost trasportați la Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus. Minorul este în stare critică. A fost intubat, stabilizat și transferat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Șoferii au fost testați rezultatele au fost zero.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Aseară, 04 august, în jurul orei 22:00, polițiștii din Vișeul de Sus au intervenit la un eveniment rutier soldat cu victime.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, un autoturism condus de către un tânăr de 23 de ani din Poienile de sub Munte, a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus, de către un bărbat de 56 de ani din Leordina.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a șoferilor, precum și a unui minor de 14 ani, care se afla în calitate de pasager pe locul din dreapta față în autoturismul condus de către tânărul de 23 de ani. Aceștia au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în ambele cazuri.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: O maşină a căzut în râu la Repedea – ACTUALIZARE

Redactie

NENOROCIRE LA CETĂȚELE – Bărbat călcat mortal de propria mașină în zona Vârfu Poienii

Vasile Dale

ŞOMCUTA MARE: Tânără de 20 de ani, reţinută pentru distrugere prin incendiere

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.