BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Tragedie în Săcel – Un bărbat din Ponorâta a decedat după ce a pus mâna pe un fir de curent căzut pe malul Izei

Tragedie într-o familie din Ponorâta care a mers cu șatra pe malul râului Iza din imediata apropiere a comunei Săcel. Conform informațiilor noastre la aproximativ 200 de metri de locul tragediei și-au aplasat ilegal cele 6 căruțe familiile de rromi venit din cartierul Ponorâta (comuna Coroieni). Pentru a culege fier vechi de pe malurile râului Iza.

La un moment dat bărbatul în vârstă de aproximativ 25 de ani a văzut un fir de la rețeaua electrica și a încercat să îl ia. Doar că erau mii de volți în firul respectiv, bărbatul fiind electrocutat mortal.

Trupul lui a fost găsit de niște copii de șatră în albia râului Iza, care și-au anunțat părinții. Era cu fața în sus și în mână ținea un conductor electric de la rețeaua de medie tensiune. Aceștia au sunat la 112 și au cerut ajutor. Echipaje ale Ambulanței, SMURD și Poliției au sosit la fața locului.

Cadrele medicale au început manevrele de resuscitare însă după o oră aceștia au fost nevoiți să declare decesul. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, cazul fiind preluat de criminaliști. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului.

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE: Impact între două maşini în faţă la Metro, o persoană încarcerată

Vasile Dale

BUTOI CU PULBERE LA REPEDEA: Primarul și Consiliul local au încercat să ancheteze polițiștii de frontieră și să limiteze atribuțiile acestora (FOTO)

Vasile Dale

PE DRUMURILE PUBLICE DIN MARAMUREŞ: ŞAPTE INFRACȚIUNI RUTIERE CONSTATATE ÎN ACEST WEEKEND DE POLIŢIŞTI

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.