BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

EXCLUSIV: O tânără interpretă de muzică populară racolată în social-media pentru sex. 100 euro/oră ar fi oferit administratorul unei pensiuni din Groapele Chiuzbăii

Doi tineri în vârstă de 17 ani (o fată și un băiat), interpreți de muzică populară, au trecut prin momente de coșmar după ce un individ din satul Răzoare (oraș Tg. Lăpuș), proprietar al unei pensiuni situată în Groapele Chiuzbăii, i-a făcut fetei avansuri și propuneri indecente.

Tânăra în vârstă de 17 ani este solistă vocală de muzică populară, iar băiatul (tot în vârstă de 17 ani) este instrumentist. Cei doi sunt și iubiți. Într-o după-amiază tânăra a fost abordată de un bărbat pentru a o invita să cânte la cabana pe care o administrează. Știa despre cei doi tineri că sunt iubiți, însă a început să îi spun tinerei că dacă se îmbracă sexy este posibil să primească bani serioși de la clienți.

Una dintre discuțiile dintre adolescentă și individ a fost înregistrată audio:

– ”Până acuma oriunde am fost și am cântat, unde am fost invitată să cânt, nimeni nu a vorbit așa cu mine. Nimeni nu a încercat așa ceva.

Individ: Nici eu nu voi încerca, nu am nevoie eu de trupul tău…

-Și cu banii, cu ultimul mesaj?

Individ: Aaa, ți-am spus că la asemenea party-uri sunt oameni, bărbați cu bani care pentru a dansa sau pentru a cânta ceva, dau sute de euro. Dar trebuie să fi îmbrăcată sexy, trebuie să dansezi nu știu cum. Din ăstea. Înțelegi? Ție dacă îți plac banii, dacă vrei bani mulți trebuie un pic să asculți. Nu trebuie să faci sex. Asta doar dacă tu alegi și îți place un bărbat pentru că în viața ta nu va fi doar (…) singur. Poate să fie o grămadă, că asta este viața.

– Dar eu nu sunt o persoană din aia în primul rând.

Individ: Nimeni, fii atentă, nimeni nu este persoana aia însă viața se termină, ne împinge în direcția aceea. Să nu crezi că va fi singurul bărbat. Nu știu dacă a fost și primul, tu știi.

-Asta e treaba mea”.

Cei doi tineri au povestit totul părinților și împreună cu aceștia s-au prezentat la poliție unde au declarat tot ce au pățit.

Ce spune IPJ Maramureș

”La data de 24 iulie 2023 polițiștii Secței 1 Groși au fost sesizați despre faptul că un bărbat în vârstă de 42 de ani din Răzoare ar fi trimis unei minore în vârstă de 17 ani din Coaș mai multe mesaje prin care i-a propus să se întâlnească cu aceasta în scopul întreținerii de raporturi sexuale contra unei sume de bani.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Lăpuș sub aspectul comiterii infracțiunii de racolare a minorilor în scopuri sexuale” a transmis pentru www.vasiledale.ro, subinpector Ionela Cozma, purtător de cuvânt IPJ Maramureș.

Te-ar putea interesa si

DREPT LA REPLICA: „SOTUL EI SI ALTI TREI INDIVIZI M-AU BATUT CU BATE SI LEVIERE”, SUSTINE GREC NICOARA

Vasile Dale

EXCLUSIV – REVOLTĂTOR: Au lăsat omul mort în stația de autobuz până s-au trezit angajații Serviciului de Medicină Legală Maramureș (galerie foto / video – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

ZIUA IN AMIAZA MARE: BĂTUT CU BESTIALITATE la 98 de ani de un puștan de 21 ani. A fost arestat preventiv

Vasile Dale

2 mesaje

lex august 4, 2023 at 2:06 pm

Ce idiot…

Raspunde
rhino gold august 5, 2023 at 3:56 pm

Este inacceptabil ca un individ să profite de pasiunea lor pentru muzica populară și să le facă astfel de propuneri indecente. Adevărata valoare a acestor tineri interpreți trebuie apreciată pentru talentul lor muzical, nu pentru o astfel de exploatare rușinoasă. Trebuie să ne asigurăm că astfel de cazuri sunt aduse la lumină și pedepsite, iar tinerii să fie protejați și încurajați să își urmeze visurile într-un mediu sigur și respectuos.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.