BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

FOTO: Zece bărbaţi cu domiciliul în Sighetu Marmaţiei, pe lista persoanelor fugare și date în urmărire de Poliție pentru a fi arestate


Pe site-ul Poliției Române găsim la rubrica „Persoane urmărite” nu mai puțin de 10 persoane cu domiciliul în Sighetu Marmației sau care s-au născut aici și care sunt căutate de polițiști pentru a fi arestate.

Acestea sunt persoane condamnate la închisoare cu executare pentru săvârșirea de diverse infracțiuni și care sunt fugare și se ascund, nefiind de găsit. Oricine are detalii legate de locul în care aceste persoane se află este rugat să contacteze de urgență cea mai apropiată secție de Poliție sau să sune la numărul unic de urgențe 112.

Persoanele fugare de Poliție sunt:

1) CREANGA VASILE PETRU

Născut în: Sighetu Marmației, jud. MARAMUREȘ, ROMÂNIA. Data nașterii: 22-09-1981. Cetățenie: ROMÂNIA. Domiciliat în: Teceu Mic, jud. MARAMUREȘ, ROMÂNIA.

Motivul: mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Fapta: infracțiuni la regimul circulației. Detalii: condamnat la 4 ani închisoare, pentru comiterea de infracțiuni la regimul rutier.

2) VOICU ADRIAN

Născut în: Sighetu Marmației, jud. MARAMUREȘ, ROMÂNIA. Data nașterii: 18-02-1983. Cetățenie: ROMÂNIA. Domiciliat în: Sighetu Marmației, jud. MARAMUREȘ, ROMÂNIA.

Motivul: mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Fapta: contrabandă. Detalii: condamnat la o pedeapsa de 2 ani, 6 luni și 181 zile închisoare pentru comiterea infracțiunilor de contrabanda și conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Semnalmente: înălțime 1.80 m, greutate 80 kg, ochi căprui, părul șaten.

3) ARDELEAN IULIAN IOSIF

Născut în: Sighetu Marmației, jud. MARAMUREȘ, ROMÂNIA. Data nașterii: 17-04-1997. Cetățenie: ROMÂNIA. Domiciliat în: Coștiui, jud. MARAMUREȘ, ROMÂNIA.

Motivul: mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Fapta: furt. Detalii: Condamnat la 2 ani și 3 luni închisoare pentru comiterea infracțiunilor de distrugere, lovire și alte violente și furt calificat. Semnalmente: înălțime 1.60 m, greutate 55 kg, ochi căprui, părul negru drept.

4) COSTACHE ADRIAN

Născut în: Sighetu Marmației, jud. MARAMUREȘ, ROMÂNIA. Data nașterii: 25-09-1987. Cetățenie: ROMÂNIA. Domiciliat în: Sighetu Marmației, jud. MARAMUREȘ, ROMÂNIA.

Motivul: mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Fapta: lovire, vătămare corporala, sau din culpa. Detalii: Condamnat la om pedeapsa de 1 an și 2 luni pentru comiterea infracțiunilor de lovire și ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii publice. Semnalmente: înălțime 1.65 m, greutate 60 kg, ochi căprui, părul șaten.

5) TĂMAȘ FLORINEL

Născut în: Baia Mare, jud. MARAMUREȘ, ROMÂNIA. Data nașterii: 13-08-1982. Porecla: ICE / CODA. Cetățenie: ROMÂNIA. Domiciliat în: Sighetu Marmației, jud. MARAMUREȘ, ROMÂNIA.

Motivul: mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Fapta: furt. Detalii: Condamnat la o pedeapsa de 2 ani, 7 luni închisoare și 333 lei amenda penală pentru comiterea mai multor infracțiuni de furt, amenințare și lovire și alte violente. Semnalmente: înălțime 1.77 m, greutate 85 kg, ochi căprui, părul șaten.

6) GURAN MARIUS

Născut în: Hunedoara, jud. HUNEDOARA, ROMÂNIA. Data nașterii: 14-12-1971. Cetățenie: ROMÂNIA. Domiciliat în: Sighetu Marmației, jud. MARAMUREȘ, ROMÂNIA.

Motivul: mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Fapta: trafic de persoane. Detalii: Condamnat la o pedeapsa de 6 ani închisoare pentru comiterea infracțiunilor de trafic de persoane și asociere în vederea săvârșirii de infracțiuni. Semnalmente: înălțime 1,83 m, greutate 85 kg, ochi căprui, părul grizonant.

7) PRICOP GELU

Născut în: Sighetu Marmației, jud. MARAMUREȘ, ROMÂNIA. Data nașterii: 25-10-1967. Cetățenie: ROMÂNIA. Domiciliat în: Sighetu Marmației, jud. MARAMUREȘ, ROMÂNIA.

Motivul: mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Fapta: înșelăciune. Detalii: Condamnat la o pedeapsa de 3 ani și 6 luni închisoare pentru comiterea infracțiunii de înșelăciune în forma continuată. Semnalmente: înălțime 1,85 m, 90 kg, păr grizonant, ochi căprui.

8) HODOR PETRU

Născut în: Sighetu Marmației, jud. MARAMUREȘ, ROMÂNIA. Data nașterii: 20-09-1984. Cetățenie: ROMÂNIA. Domiciliat în: Bârsana, jud. MARAMUREȘ, ROMÂNIA.

Motivul: mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Fapta: infracțiuni la regimul circulației. Detalii: Condamnat la 3 ani închisoare pentru comiterea unor infracțiuni rutiere.

9) STROBLE CASIAN

Născut în: Sighetu Marmației, jud. MARAMUREȘ, ROMÂNIA. Data nașterii: 16-04-1984. Cetățenie: ROMÂNIA. Domiciliat în: Sighetu Marmației, jud. MARAMUREȘ, ROMÂNIA.

Motivul: mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Fapta: furt de autoturisme. Detalii: Condamnat la o pedeapsa de 3 ani și 3 luni închisoare, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat și înșelăciune. Semnalmente: înălțime 1.75-1,80 m, atletic, ochi căprui, părul șaten.

10) CHICHINEJDI IVAN

Născut în: UCRAINA. Data nașterii: 31-07-1985. Cetățenie: ROMÂNIA. Domiciliat în: Sighetu Marmației, jud. MARAMUREȘ, ROMÂNIA.

Motivul: mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Fapta: contrabanda. Detalii: Condamnat la o pedeapsa de 3 ani și 4 luni închisoare pentru comiterea infracțiunii de contrabandă.

Sursa sighet247.ro

Te-ar putea interesa si

ULTIMA ORĂ: Tânără agresată şi violată de două persoane pe str. Cuza Vodă din Baia Mare

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Bătaie în fața unui club din Centrul Vechi al municipiului Baia Mare

Vasile Dale

EXCLUSIV: FLAGRANT BAIA MARE – Clanul Varga DECAPITAT de ofițerii antidrog. O femeie și trei bărbați erau conduși din PUȘCĂRIE. Toți au fost arestați preventiv – actualizare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.