BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO – Incendiu uriaș între Seini și Apa. Flăcările au mistuit baloții și hectare întregi de paie

Incendiu uriaș între la granița dintre Maramureș și Satu Mare, între Seini și Apa. Totul s-a întâmplat pe zeci de hectare situate la marginea drumului național 1 C.

Conform primelor informații focul ar fi izbucnit din cauza presei de la balotat care s-ar fi supraîncălzit iar un balot a luat foc. Vântul puternic care bate în zona respectivă a făcut ca flăcările să fie scăpate de sub control și totul să fie pârjolit.

Intervin pompierii civili de la Seini iar în sprijinul lor au venit și pompierii militari din Baia Mare.

ACTUALIZARE

Focul a fost lichidat. Pompierii militari s-au întors la sediu în Baia Mare. La fața locului au rămas pompierii civili pentru a supraveghea zona pentru a nu mai reizbucni focul.

Conform informațiilor oficiale flăcările au mistuit 15 hectare. Totul a pornit de la un scurt-circuit de la presa de balotat.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV – Tragedie la Mireșu Mare: Bebeluș de 8 luni găsit mort în casă. Alt doilea deces subit al unui bebeluș de 8 luni în doar 6 zile!!! (actualizare)

Vasile Dale

Zelenszki arestat preventiv pentru lipsire de libertate în mod ilegal, tentativă la omor. Și-a înjunghiat soția și fiul în vârstă de 15 ani

Vasile Dale

Buni Ioana din Poienile Izei a împlinit 100 de ani. A fost la doctor doar o singură dată toată viaţa (VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.