BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Oamenii leșină în stradă și în magazine din cauza căldurii în Sighetu Marmației și Baia Mare. Sunt 30C la umbră la ora 11. Se așteptă 35-36C în Maramureș

Intervenție de urgență în aceste momente la supermarketul Lidl din Sighetu Marmației. Conform informaților furnizate de cititorii noștri, unui client i s-a făcut rău și a căzut inconștient. În urma căzăturii acesta a suferit leziuni la nivelul capului și prezenta convulsii.

La fața locului intervin pompierii militari și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș. Victima este stabilizată și urmează să fie transportată la Spitalul Municipal Sighetu Marmației.

Un incident asemănător a avut loc în Baia Mare. Aici un bărbat a căzut în stradă ca secerat. Trecătorii au sunat la 112 și au cerut ajutor. Victima a fost preluat de un echipaj medical și a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

Ce spune CJSU Maramureș

”Astăzi vremea va fi caldă și frumoasă. Cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab, la moderat. Disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură-umezeală va atinge valoarea critică de 85 de unități. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 32 și 35 de grade, iar cele minime intre 19 si 23 de grade” ne-a transmis Dan Bucă, purtător de cuvânt CSJU Maramureș.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Femeie lovita pe o trecere pentru pietoni de pe bd. Republicii (actualizare)

Redactie

Un şofer din Maramureş a trecut pe lângă moarte. A adormit la volan şi a ajuns pe contrasens, în faţa unui TIR (VIDEO)

Vasile Dale

COVID-19: Al 6-lea deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus

Vasile Dale

1 mesaj

Andrei august 5, 2023 at 4:09 pm

Valul de căldură din Sighetu Marmației și Baia Mare devine tot mai preocupant. E important să fim conștienți de riscurile asociate temperaturilor extreme și să acordăm atenție deosebită sănătății noastre și a celor din jur. Sperăm că persoana afectată se va recupera rapid și că autoritățile vor lua măsuri pentru protejarea cetățenilor în astfel de condiții extreme.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.