BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Accident spectaculos la ieşirea din Cavnic spre Şurdeşti (actualizare)

Un accident deosebit s-a produs cu puţin timp în urmă pe DJ 184, la ieşirea din Cavnic spre Şurdeşti. Din fericire, doar o femeie este rănită uşor, ceilalţi pasageri au scăpat teferi.

Maşina în care se aflau patru persoane, din cauza neadaptării vitezei pe o porţiune de drum cu curbe, a părăsit şoseaua şi s-a înfipt cu botul în canalul de dincolo de parapet.

Ce spune IPJ Maramureș

 Ieri, 06 august, la ora 12.35, polițiștii din Baia Sprie, au fost sesizați despre faptul că pe D.J. 184, a avut loc un accident rutier soldat cu victimă.

          La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că șoferul unui autoturism, în timp ce se deplasa dinspre Cavnic înspre Baia Sprie, a pierdut controlul direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a lovit șanțul de colectare a apei pluviale și s-a răsturnat cu fața vehiculului în șanț, rămânând suspendat cu roțile din spate.

          În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a unei pasagere de 54 de ani, care se afla pe scaunul din dreapta spate. Aceasta a fost transportată la Spitalul Județean Baia Mare, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

          Șoferul, în vârstă de 66 de ani din Baia Mare, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero, ulterior a fost condus la spital unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

          În ambele cauze, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Viktor Orbán, premierul Ungariei, vine la Tăiatul Porcului în Maramureș

Vasile Dale

SE ÎNTORCEAU DIN ITALIA: Pentru a nu intra în carantină, doi maramureşeni au încercat să evite controlul de frontieră

Redactie

JUDECĂTORII AU DECIS: Criminalul de la Vişeu de Sus, arestat preventiv pentru 30 de zile

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.