BREAKING NEWSImportantRecomandate

FOTO – Surprinși de o furtună violentă pe Vf. Igniș. 15 turiști români, polonezi și spanioli salvați de salvamontiști

Adineauri salvatorii montani ai SPJ Salvamont Maramures aflati in serviciu de permanenţă în baza Salvamont Izvoare au reuşit evacuarea şi aducerea în siguranţă a unor grupuri surprinse de furtună pe Vf. Igniş.

15 turişti, români şi străini (din Spania şi Polonia), inclusiv o familie cu copil mic, au fost aduse la baza Salvamont unde salvatorii montani le-au oferit ceai şi au avut posibilitatea de să-şi usuce hainele ude.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Femeie ucisă de un motociclist la Rozavlea. E fiul consilierului personal al primarului, nu avea permis A1 și fusese implicat într-un alt accident rutier soldat cu pagube materiale (actualizare – video)

Redactie

SNOPIT ÎN BĂTAIE: Cioban din Sarasău, bătut crunt de un localnic pentru că ar fi păscut oile pe terenul lui (FOTO)

Vasile Dale

ACCIDENT LA DĂMĂCUŞENI: Șase persoane rănite, după impactul dintre două maşini (FOTO/ACTUALIZARE)

Vasile Dale

1 mesaj

Bercean Sidonia- Melania august 7, 2023 at 4:28 am

Deputatul PSD Gheorghe Simon a devenit f.activ in plan politic de cand este bun prieten cu actualul premier Marcel Ciolacu. Urmeaza sa simtim ce solutii optime va gira pentru actualaguvernare . Nu l- as gira cu pres multa incredere pe domnul deputat PSD de Maramures,din moment ce ca ministru al Economiei in guvernarea Dancila nu a facut mare branza.Si- a prezentat CV intr, o maniera superficiala pe o singura pagina. Superficiala si ineficienta i- a fost si activitatea ca si ministru. Ca domnul Simon se pricepe sa- i critice pe altii , in special pe liberali este adevarat,insa ar trebui sa isi faca periodic si o autoevaluare a ,,prodigiosei sale activitati si a celorlalti pesedisti de frunte,care au condus ministere( Sorina Pintea de la Sanatate, Gabriela Firea de la Familie, Budai de la Munca si de ce nu Caciu de la Finante)..Asa mi se pare ca trebuie sa procedeze un om politic corect, obiectiv si responsabil.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.