BREAKING NEWSImportant

Circulația rutieră pe DN 1C se desfășoară alternativ, pe un sens, din cauza lucrărilor. Ce spun autorităţile

Prefectul Rudolf Stauder, președintele CJSU Maramureș, a menționat că în această perioadă, se desfășoară, conform contractului, pe DN 1C, la podul din localitatea Lăpușel, lucrări de înlocuire a rosturilor de dilatație (dispozitive de acoperire a rosturilor de dilatație).

Circulația rutieră se desfășoară în zonă alternativ, pe un sens, dirijată semaforizat, completată în orele de vârf cu piloți de dirijare. Precizăm faptul că ultimele lucrări de înlocuire a rosturilor de dilatație s-au efectuat în anul 2013.

Lucrările de înlocuire a rosturilor de dilatație, pe partea dreaptă (sensul de mers Baia Mare – Dej), sunt prevăzute a fi finalizate, în data de 11 august 2023, urmând să fie reluate, pe drumul național, la podul din localitatea Lăpușel, pe celălalt sens de circulație, după Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului.

Rute alternative pentru participanții la trafic: DJ 182 B, Remetea Chioarului – Șomcuta Mare, respectiv DJ182B, Cătălina – DJ184A, Coltău – Arieșu de Pădure – Finteușu Mic – Satulung (doar pentru autoturisme). Ne cerem scuze pentru disconfortul creat! Vă mulțumim pentru înțelegere!, spun autorităţile.

Te-ar putea interesa si

Trei Doamne și toți trei! Totul e bine și frumos la Școala Profesională Nr. 1 Vișeu de Sus. ”Presa scrie multe” ar fi marea ”descoperire” a inspectorilor trimiși de la județ la Vișeu

Vasile Dale

DONEAZĂ SÂNGE: Jandarmii maramureşeni salvează vieți

Redactie

COVID-19 EXCLUSIV – PREMIERĂ NAȚIONALĂ: Un maramureșean este primul român care și-a câștigat în instanță punerea în libertate DIN CARANTINĂ (foto document)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.