BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

BĂIMĂRENI ÎN HERAKLION: Au plătit pentru o vacanță de vis dar au primit nervi și stres. Au fost ignorați de reprezentanții agenției de turism

Un cuplu de băimăreni și-au distrus pur și simplu vacanță în Grecia, vacanță pentru care au plătit o sumă frumușică. Deși au făcut sesizări atât la firma de turism (27 iunie 2023), dar și la ANPC (nr. 6526/Maramureș din 31 iulie 2023) oamenii nu au primit niciun răspuns. Nici măcar un: ne cerem scuze pentru neplăcirile avute în sejurul dvs. Nu de alta, dar a costat 2.200 euro.

”Vă aduc la cunoștință dificultățile întâmpinate în timpul sejurului 20-27 iunie 2023, în Hersonissos (Baia Mare – Heraklion). Când am ajuns în Heraklion ghidul Christian Tour din aereport ne-a îndrumat spre biroul agenției. Doamna de acolo ne-a întrebat unde suntem cazați și ne-a înmânat niște hârtii cu tururile organizate de agenție, cât și o hârtie pe care erau datele de contact ale agenților din Creta, precum și data/ora/agentul care trebuia să vină la recepția hotelului. Ne-au spus că vom comunica pe WhatsApp.

Am ajuns la ora 23 la locul de cazare și am primit o cameră fără vedere la mare, deși am plătit o sumă considerabilă pentru a avea vedere la mare (lucru specificat clar și pe voucherul predat la recepție). Am mers înapoi la recepție și după discuții am primit o cameră cu vedere la mare dar printr-un gemuleț foarte mic (40/40 cm). A doua zi am descoperit că scurgerea de la duș nu funcționa, apa curgea pe podea, ușa (una lipsea) care mai era, era ruptă. Firele de curent atârnau din tavan în baie.

Am mers iar la recepție pentru a sesiza aceste aspecte, dar ne-au spus să revenim după ora 19.00. Am mers iar atunci și ne-au spus să revenim în dimineața următoare după ora 9.00. Iar ne-am întors, iar ne-au spus să revenim după ora 12. După lungi insistențe și discuții am primit într-un final camera pentru care am plătit (asta fiind în data de 23). Adică după două zile!!!

În data de 21 era programată întâlnirea cu un agent de la Christian Tour, altul decât cel specificat pe hârtiile primite. Nu a venit nimeni!!! AM sunat la un număr ce era scris pe hârtii – Ligia. Doamna mi-a spus că Irina se ocupă de noi și că încearcă să dea dea ea. Am fost anunțați ulterior că Irina încearcă să ne sune, deși nu am avut niciun apel pierdut (când am aterizat ni s-a specificat clar că vom ține legătura pe WhatsApp) și că Irina nu are WhatsApp ci doar Viber.

După mulți nervi, am vorbit cu Irina (pe WhatsApp) care a spus că nu mai poate ajunge la noi și că ne vom întâlni în data de 22, deși știa de problemele noastre, atât ea cât și Ligia.

În 23 am reușit să rezolvăm problema cu camera. Seara am așteptat agentul Cristian Tour care nu a mai venit. După ce am sunat mi-a transmis că este ocupată și nu poate ajunge.

Spre finalul sejurului i-am cerut detalii despre plecare pentru că de întâlnit nu era cu cine. Ne-a spus să așteptăm autocarul 501. La un moment dat a apărut autocarul numărul 69. Noroc că am întrebat șoferul că altfel și acum așteptam autocarul 501 sub soarele arzător din Creta.

Am trimis sesizare pe email la Christian Tour în 27 iunie. Niciun răspuns. Am trimis sesizare și la ANPC însă nici de aici nu am primit răspuns”.

www.vasiledale.ro așteaptă un punct de vedere atât de la operatorul de turism Christian Tour cât și de la ANPC Maramureș pe adresa de email: [email protected]. îl vom publica în actualizarea acestui articol.

Te-ar putea interesa si

A crescut în Italia, iar la 20 de ani şi-a mutat fabrica în Borșa. Afacerea de succes deschisă de Roberto aici

Vasile Dale

PREVENIRE: Acţiuni ale poliţiştilor maramureşeni pentru verificarea legalității transporturilor rutiere de persoane

Redactie

ACTUALIZARE: DEVASTATOR – Trei masini distruse, doi oameni raniti la iesirea din Baia Mare (Galerie foto)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.