BREAKING NEWSNationalRecomandate

FOTO – A PREDAT PERMISUL: Șoferiță de Audi din Lăpușel înregistrată de radar cu 118 km/oră în Bârsău Mare din Sălaj

Ieri, 11 august, în intervalul orar 10.00 – 13.00, polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj au organizat o acțiune pe D.N. 1 C, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Acțiunea a vizat depistarea conducătorilor auto care nu respectă normele privind circulația pe drumurile publice, acționându-se cu preponderență pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză, dar și a celor care conduc sub influența alcoolului sau a altor substanțe psihoactive.

Pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 17 sancțiuni contravenționale, în valoare de 16.965 de lei, conform Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Ca măsură complementară a abaterilor constatate, polițiștii au reținut 13 permise de conducere, toate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

În cadrul activităților, în jurul orei 10.05, pe D.N. 1 C, în localitatea sălăjeană Bârsău Mare, polițiștii au depistat în trafic o femeie de 36 de ani, din municipiul Zalău, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 129 km/h, înregistrată radar, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 50 de km/h.

De asemenea, la ora 12.32, tot pe auto pe D.N. 1 C, în localitatea sălăjeană Bârsău Mare, polițiștii au depistat în trafic o tânără de 26 de ani, din localitatea Lăpușel, județul Maramureș, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 118 km/h, înregistrată radar, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 50 de km/h.

Astfel de activități vor continua și în perioada următoare pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere și creșterea gradului de disciplină rutieră.

Sursa: SportulSălăjean.ro.

Te-ar putea interesa si

ACTUALIAZARE – Inundaţii în municipiul Baia Mare. Gheaţă cât nuca în Buciumi şi Valea Chioarului. Copaci rupţi la Cavnic şi Mogoşa. Drumuri blocate (FOTO-VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV / AU NĂVĂLIT A DOUA OARĂ: Percheziţii la Centrul Projekt Maramureş Vişeu de Sus

Vasile Dale

VIȘEU DE SUS: SOȚIA A ALERTAT POLIȚIA – A condus fără a avea permis și și-a rănit fiul de 15 ani. Apoi a plecat de la locul accidentului

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.