BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

FOTO: O femeie din Săcel implicată într-un accident rutier în Figa. Un clujean de 19 ani rănit

”Astăzi, polițiștii Compartimentului Rutier au intervenit la un accident produs pe Drumul Județean 172, între Beclean și Figa.

Din primele informații, un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din Recea Cristur, județul Cluj, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 27 de ani, din Săcel, județul Maramureș.

În urma accidentului a rezultat rănirea celor doi șoferi. Testarea cu aparatul etilotest nu a indicat prezenta alcoolului.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier Beclean, în cadrul unui dosar penal” transmite IPJ Bistrița Năsăud.

Ce spune ISU Bistrița Năsăud

”Pompierii beclenari au găsit la locul solicitării șapte persoane dintre care doi copii, toți in afara autoturismelor implicate în accidentul rutier. Un tânăr în vârstă de aproximativ 19 ani a fost transportat, conștient, la CPU Beclean”.

Te-ar putea interesa si

Au început înscrierile pentru voluntari la UNTOLD. Peste 2.000 de tineri sunt așteptați să intre în universul magic din Cluj-Napoca

Vasile Dale

INFO TRAFIC: Circulaţie rutieră în condiţii de iarnă pe sectoarele de drumuri din Maramureş

Vasile Dale

GALERIE FOTO / VIDEO: Cauza accidentului din Vişeu de Sus: viteza excesivă. Acul vitezometrului a rămas blocat la 220 km/h!

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.