BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

TUPEU DE ”VEDETĂ”: A refuzat să cânte în fața a 30 de oameni la un restaurant din Baia Mare. ”E prea mare și nu cântă pentru un așa public” (ACTUALIZARE)

Are doar 17 ani și se ocupă de bunul mers al unui restaurant din Baia Mare. Totul pentru a ști ce înseamnă valoarea banului câștigat prin propria-i muncă. Așa au educat-o și învățat-o părinții. Până ieri când a simțit pe propia-i piele ce înseamnă să nu te încrezi în promisiunile și vorbele nimănui.

”Am 17 ani. Nu am experiență multă, însă am vrut să conduc o afacere cu bun simț. Dar în realitate este foarte greu: fiecare încearcă să prostească pe fiecare. Eu nu pot fi ca ei. Noi tinerii ar trebui să schimbăm aceste obiceiuri proaste pentru a putea trăi într-o societate corectă. Doar așa va fi pace și armonie între oameni” spune tânăra antreprenoare din Baia Mare.

”Fiica-mea a făcut o înțelegere cu un cântăreț să vină să concerteze la ”Foc de Paie”. Ea îl administrează. A făcut afișe, s-a ocupat de promovare. Inclusiv acest artist a promovat pe pagina lui de Instagram acest concert. Au venit circa 30 de persoane, numai că că acesta a refuzat să mai cânte. A spus că el este un artist prea mare și nu cântă pentru un public de 30 de persoane. Fiica mea a trebuit să dea banii pe bilete înapoi tuturor. Iar el nu a avut bunul simț să își plătească nici măcar consumația. A plecat fără să plătească, fără să susțină concertul. Singura care a îndurat rușine, reproșuri, pierderi materiale a fost fiica mea. A fost o lecție pe care nu era necesar să o simtă pe propria-i piele” ne-a transmis administratorul restaurantului ”Bucătarul Meu”.

ACTUALIZARE: Managera domnului ”artist” ne învață jurnalism. Domniță ne vedem și în instanță dacă doriți. Doar să vă demonstrăm că nu avem nevoie de niciun acord. Nici al dânsului, nici al dumnevoastră, nici al nu mai știm cui. Rugămintea de a șterge știrea o considerăm o glumă bună și trecem cu vederea această solicitare. Totuși vă publicăm punctul de vedere

”Bună seara! 

Sunt managera artistului Lil Taylor, Georgiana mă numesc! 

În primul rând numele lui nu are dreptul de a fi publicat fără acordul meu sau acordului artistului, numele lui făcându-l public vom acționa legal. 

Țin să vă anunț că marea antreprenoare nu s-a ocupat nici măcar de afiș pentru ca nimeni nu-i putea rezolva afișul. Afișul a fost făcut de către graficianul de la București din echipa noastră. 

Nu a promovat postarea, cerându-i domnișoarei sa mă lase sa promovez postarea pe site-urile de socializare.

In ultima zi ne-a anunțat ca nu are mixer, am zis ca îl putem închiria noi și ne asumam noi suma de 150 de euro, in final spunând ca a făcut rost de la un prieten doar ca 3 butoane sunt stricate la ea și nici consola nu are. 

Am stabilit ca intrarea se va face pe baza de brățara.. a zis ca i s-a dat teapa cu brățările așa ca se vor pune ștampila. 

Public de 30 de persoane? De necrezut. Am fost prezenți doar noi (echipa Taylor) și maxim 4 persoane venite din alte surse. Acele persoane au confirmat ca nu le-a cerut nimeni bani pentru intrare (15 lei) 

Domnișoara ne-a spus ca pentru echipa lui consumația va fi oferită din partea dânsei având in vedere ca nu s-a ocupat bine de organizarea evenimentului. 

Dj-ul a venit de la Cluj pentru eveniment, The Sun Vanished Music pentru show. 

Domnișoara antreprenoare (proprietara localului) l-a întrebat pe Taylor dacă mai dorește sa cânte având in vedere ca e doar echipa lui si alti 5 oameni din surse prietenești.

A refuzat ca sa cânte din cauza ca nu era public , iar un artist are dreptul de a refuza.

Domnișoara a spus ca dacă vrem putem sa mai rămânem si consumația e din partea casei si ca data viitoare se va ocupa ca la carte de organizare. 

Barmana ne-a zis ca trebuie sa plătim consumația de 69 de lei dar domnișoara (șefa localului) a spus ca e totul in regulă. 

Nu a chemat nici măcar oamenii care erau pe terasa înăuntru, lăsându-i sa asculte manele. 

Rog ca stirea sa fie stearsa din moment ce nu văd a fi ceva adevărat + publicarea numelui unui artist fără acordul lui. Multumesc! Aștept un raspuns din partea dvs!

Cu stimă, Georgiana Paula,   Taylor Team

Te-ar putea interesa si

BAIA MARE: Tânăr de 19 ani, prins în flagrant în timp ce încerca să fure o maşină în toiul nopţii

Redactie

ULTIMA ORĂ: Doi maramureşeni reţinuţi în cazul crimei pădurarului

Vasile Dale

EXCLUSIV: INCREDIBIL, ÎN ACEEAȘI ȘCOALĂ DIN DESEȘTI – Elev de clasa a VI-a operat după ce un coleg i-a spart nasul în clasă

Vasile Dale

7 mesaje

Vlad Dragos august 13, 2023 at 10:12 pm

Vasile, nu cred ca promovezi un asa local…Foc de paie? Pai inseamna ca voi nu stiti ce promovati sau stiti, dar v-au platit! Acolo in baie, se trage pe nas in continuu…o singura data am fost si fiecare data cand am dorit sa merg la baie, era inchis si plin de adolescenti acolo. Ieseau unii, intrau altii….in continuu era ocupat, se drogau…acum poate tu ne spui ca pe toti ii apucau la baie…si din 10 in 10 minute…

Raspunde
Borcila august 14, 2023 at 1:01 pm

Domnule Vlad Dragoș,, în material se vorbește despre ceea ce a făcut un artist, dacă se poate numi artist asemenea om, nu despre local.. Puneți-vă dvs în pielea celei care conduce localul și atunci mai povestim… Se tine artist mare? Eu nu cred.. Un adevărat artist nu ar face niciodată asa ceva,.. Ar tine concertu și pt 5 oameni

Raspunde
Bogdan Stefan august 14, 2023 at 1:46 pm

Vlad Dragos este un om ce a fost mituit sa scrie acel comentariu , este o forma noua de manipulare in lumea moderna , Foc de Paie este un local linistit si Artistul lil Tailor nu ar trebuii sa mai primeasca locuri de munca pentru ca nu este responsabil , au fost alti artisti care au cantat si pentru un om. Nu vreau sa mai vad romani asa neciopliti. Bine a spus adolescenta , in lumea de azi toti incearca sa se arda intre ei , chiar si acum avocata cere ca media sa taca din gura si isi face si conturi anonime precum Vlad Dragos , ca sa opreasca stirea.

Raspunde
Adela august 15, 2023 at 12:11 am

Cine naiba Lil Taylor. Mai e și mare artist cântăreț trapper sau ce. Ok, zic hai sa vad,sunt eu in urma cu piata muzicala din ziua de azi…dar după ce am văzut ce recita, pt că el nu canta. Nici sa mă plătească nu m-aș duce.

Raspunde
Dorel august 15, 2023 at 10:44 am

Se pare că părerile sunt împărțite!
Mai bine inchideți subiectul !!!!

Raspunde
Radu august 15, 2023 at 11:55 am

Ăla …artist ..???
Gunoiul ăla ???păi deaia n-a mers lumea la local…
Să ce …???sa vadă un gunoi behaind ???
Apoi domnucă….nu te supăra…da BAIA MARE are artiști faini și serioși
trebuia să chemi la cântat oameni cunoscuți și cu bun-simț.
Rahatul ăla ???
Măcar l-ai văzut înainte dr al chema ???
Asrmenea spevimente nu au ce căuta în public….
Nu mai promovați gunoaiele.

Raspunde
Pit august 16, 2023 at 12:37 am

Are si el 3 melodii !! Daca acum au arfe din astea ce fac mai încolo? Marș !

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.