BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

VIDEO – Pagube considerabile provocate de o activitate organizată ilegal pe mașini offroad la Săliștea de Sus

Conform celor spune de administrația publică locală din Săliștea de Sus autovehiculele off-road ar fi distrus duminică zone aflate în proprietate privată dar și publică. ”Ne vom adresa organelor de cercetare și ne vom îndrepta împotriva organizatorilor pentru acordarea de despăgubiri pentru pagubele produse” anunță primarul orașului Săliștea de Sus, Ștefan Iuga.

”Vă informăm că azi a avut loc încă o activitate organizată ilegal de membrii clubului de off-road, care într-un număr foarte mare s-au deplasat atât pe drumurile publice, forestiere şi agricole cât și pe terenurile agricole ale cetățenilor.

Din cauza tipurilor de mașini implicate, precum și a numărului foarte mare (40-50) distrugerile produse sunt considerabile.

Reamintim celor implicați că activitatea lor încalcă prevederile OUG nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, cu modificările și completările ulterioare, precum și pe cele ale Legii nr. 86/2014 pentru aprobarea ordonanței nr. 34/2013 privind organizarea, administrarea și exploatarea pajiștilor permanente.

Vă comunicăm că ne vom adresa organelor de cercetare competente și ne vom îndrepta împotriva organizatorilor pentru acordarea de despăgubiri pentru pagubele produse.

Primar, Ştefan Iuga

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV CITITORI: Acuzații grave la Spitalul Municipal Sighetu Marmației. Directorul de îngrijiri este vizat de acuzele asistenților de pe Secția Prihiatrie Bărbați Adulți

Vasile Dale

ACCIDENT DN18: Femeie din Mara – victimă a traversării neregulamentare

Vasile Dale

ULTIMA ORĂ: Copil atacat de un maidanez pe strada G. Coşbuc din Baia Mare

Vasile Dale

2 mesaje

Lex august 15, 2023 at 8:21 am

Degeaba. Probabil e plin de polițiști și fii de șmecheri în mașinile alea. Corb la corb nu is scoate ochii. O să distrugă in continuare pădurile și solul și apele și nu le face nimeni nimic

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.