BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

AU FURAT MAȘINA DIN NISTRU – Doi tineri din Seini au făcut prăpăd în Tăuţii Măgherăuş. Şoferul (19 ani) arestat preventiv pentru 30 de zile (actualizare)

Ieri, 13 august, la ora 06.03, polițiștii din Tăuții-Măgherăuș au fost sesizați prin S.N.U.A.U.112 despre faptul că, pe strada 24 din oraș, a avut loc un accident rutier.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un doi tineri ar fi furat un autoturism din centrul localității Nistru, iar când au ajuns pe strada 24 din Tăuții-Măgherăuș, au intrat în coliziune cu un parapet, după care au abandonat autoturismul.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persoanele bănuite de comiterea faptelor ca fiind doi tineri de 19 și 23 de ani din Seini.

Totodată, polițiștii au constatat faptul că tânărul de 19 ani ar fi condus autoturismul nefiind deținător de permis de conducere.

Ambii au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0.66 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul tânărului de 19 ani și de 0.16 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul tânărului de 23 de ani.

De asemenea, conducătorul auto ar fi acroșat în mers și 2 autoturisme parcate pe raza orașului Tăuții-Măgherăuș.

Tinerii au fost transportați la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au dispus luarea măsurii reținerii pentru 24 de ore a conducătorului auto de 19 ani sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, urmând ca în cursul zilei de azi, 14 august, sa fie prezentat Judecătoriei Baia Mare, cu propunere de arestare preventivă.

ACTUALIZARE

GAŞPAR SORIN FLORINInculpat

Solutia pe scurt: Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare sub nr. 3463/P/2023, din data de 14.08.2023 şi în consecinţă:

În temeiul art. 202 alin.1 şi 3, art. 223 alin. 2, art. 226 alin. 1 Codul de procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului G. S.-F., , pentru săvârşirea infracţiunilor de furt în scop de folosință, prev. de art. 230 alin. 1 C.pen., raportat la art. 228 alin. 1 C.pen., art. 229 alin. 1 lit. b C.pen., conducerea unui vehicul fără permis de conducere, prev. de art. 335 alin. 1 C.pen. și conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, prev. de art. 336 alin. 1 C.pen., totul cu aplicarea art. 38 alin. 1 ?i 2 C.pen., pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 14 august 2023 până în data de 12 septembrie 2023 inclusiv.

Respinge solicitarea inculpatului, prin apărător, de a se lua împotriva sa măsura preventivă a arestului la domiciliu. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 14.08.2023, ora 11,30

Te-ar putea interesa si

Accident grav soldat cu trei răniți provocat de un băimărean. O autoutilitară și un autoturism au fost făcute praf (FOTO)

Vasile Dale

FOTO: O jumătate de secol de la intrarea în funcțiune a Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare

Redactie

Moment rar: O vacuta din Boiu Mare a adus pe lume patru vitelusi

Vasile Dale

1 mesaj

Wikis august 16, 2023 at 12:27 pm

Felicitari politistilor din Tautii-Magheraus pentru modul profesionist in care au gestionat acest caz! Munca lor in astfel de cazuri contribuie la sporirea sentimentului de siguranta si, in final, la cresterea nivelului de responsabilitate al cetatenilor.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.