Eveniment

Protest al medicilor veterinari din cadrul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Maramureș

În contextul vehiculării proiectului de Ordonanță de Urgență privind unele măsuri fiscale bugetare și de descentralizare a serviciilor publice precum și modificarea unor acte normative, membrii sindicatului Sanitar Veterinar Maramureș consideră că acestea vizează practic destructurarea serviciilor sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor soldate cu ducerea în colaps a unor ramuri din economia României fapt ce reprezintă un atentat la siguranța națională a României.

Sindicatul Sanitar Vetertinar Maramureș consideră că măsurile prognozate a fi luate sunt o gravă eroare și nu au o justificare reală. În acest sens s-au declanșat începând cu 16.08.2023 măsuri de protest ce urmează a fi implementate gradual astfel: 16.08.2023 – grevă japoneză prin purtarea banderolei albe pe mână, iar în funcție de evoluția evenimentelor urmează blocarea activității la toate nivelurile pentru o perioadă de 2 ore, cu protest la sediile partidelor de guvernare și ulterior blocarea totală a activităților.
În contextul Legii dialogului social nr. 367/2022 solicităm măsuri pentru detensionarea situației – este mesajul semnat de președintele de Sindicat Sanitar Veterinar Maramureș, dr. Iuliu Balint.

Te-ar putea interesa si

VIOLENŢĂ DOMESTICĂ: Ordine de protecție provizorii la Seini și Secția 3 Fărcașa

Redactie

FOTO, VIDEO EXCLUSIV: Maşină în flăcări pe strada Grănicerilor (actualizare)

Redactie

PREMIERA: ELENA UDREA SI TRAIAN BASESCU PETREC LA NUNTA PRIMARULUI DIN ULMENI (FOTO/VIDEO EXCLUSIV)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.