Important

JANDARMERIA MARAMUREŞ: Rezultatele misiunilor de asigurare a ordinii și liniștii publice în perioada minivacanţei de Sfânta Maria

În perioada 11-15 august a.c., cu prilejul minivacanței de sărbătoarea ,,Adormirii Maicii Domnului”, jandarmii maramureșeni au executat peste 80 de misiuni de asigurare a ordinii și liniștii publice, atât la evenimentele religioase și cultural-artistice care au avut loc în această perioadă pe raza județului nostru, cât și în zona stațiunilor turistice și pe traseele montane din aria de competență.
Jandarmii maramureșeni mulțumesc cetățenilor care în aceste zile au ales să respecte recomandările noastre, atât în ceea ce privește comportamentul manifestat cu ocazia adunarilor publice, cât și cu privire la conduita în mediul montan sau la activitățile de picnic, asigurându-i de faptul că Jandarmeria Maramureș vine în sprijinul cetățenilor atât pentru a preveni producerea unor fapte antisociale, cât și pentru combaterea acestora.
În acest sens, în perioada acestei minivacanțe, au fost legitimate peste 80 de persoane și au fost aplicate 57 de sancțiuni contravenționale, însumând aproape 26.000 de lei. Majoritatea sancțiunilor au fost aplicate pentru încălcarea normelor prevăzute în legea nr. 61/ 1991 pentru ,,sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii și liniștii publice”.
Mulțumim tuturor cetățenilor pentru înțelegerea manifestată față de măsurile de siguranță luate în această perioadă.

Te-ar putea interesa si

Vinul bun are gust de tradiție. Cum au reușit doi maramureșeni să transforme un obicei strămoșesc într-o sărbătoare populară

Redactie

ACTIVITĂŢI DE INFORMARE: Poliţiştii de le Prevenire, alături de copiii aflaţi în tabără la Handalu Ilbei

Vasile Dale

Cristian Niculescu-Țâgârlaș: ”Într-un stat civilizat care apără drepturile cetățenilor, protejarea victimelor violențelor de orice fel reprezintă un obiectiv major, care necesită o legislație fermă în domeniu”

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.