BREAKING NEWSImportantMaramuresul Istoric

Accidente rutiere în Pasul Prislop și Ardusat. Șoferi beți prinși în Borșa și Baia Mare

BORȘA

Ieri, 16 august, în jurul orei 14.00, polițiștii din Borșa au fost sesizați prin apel de urgență despre faptul că, în Pasul Prislop a avut loc un accident rutier soldat cu o victimă.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, un bărbat de 47 de ani din Cluj Napoca, a condus o motocicletă pe D.N. 18, în amonte, având direcția de mers către orașul Borșa, s-ar fi izbit cu partea laterală a motocicletei de parapetul metalic existent pe partea stângă.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a bărbatului și a unei pasagere în vârstă de 50 de ani din Borșa.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ARDUSAT

În dimineața zilei de ieri, 16 august a.c., polițiștii din Ulmeni au fost sesizați prin apel 112 despre producerea unui eveniment rutier în localitatea Ardusat.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, un cetățean austriac de 21 de ani, aflat la volanul unui autoturism, condus pe D.J. 193, în localitatea Ardusat, a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară, care circula din sens opus, condusă de un bărbat de 39 de ani din comună.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a unei minore de 16 ani, pasageră în autoturism, care a fost transportată de către un echipaj SMURD la Spitalul Județean Baia Mare pentru acordarea de îngrijiri medicale, unde a rămas internată.

Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Două dosare penale întocmite în Borșa pentru comiterea de infracțiuni rutiere

Ieri, 16 august a.c., în jurul orei 16.00, polițiștii din Borșa au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale pe strada Floare de Colț din oraș.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au identificat conducătorul unui autoturism, o femeie, de 33 de ani, din oraș, care a relatat faptul că, în timp ce de deplasa înspre strada Victoriei,  a fost tamponată în partea din spate a autoturismului de un ATV, condus de bărbat în vârstă de 47 de ani din oraș.

În urma testării cu aparatul etilotest efectuată de polițiști, bărbatului i-a rezultat o valoare de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost transportat la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Haotic pe șosea la volanul mașinii. 1,03 mgl alcool pur în aerul expirat

Azi-noapte, polițiștii din Borșa, în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, au surprins pe strada Gruiu lui Dan din oraș, un autoturism care s-ar fi deplasat haotic pe drumul public.

În urma controlului efectuat, polițiștii au identificat la volanul acestuia un bărbat de 50 de ani din Borșa și, testat cu aparatul etilotest, a rezultat 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat. Condus la Spitalul din Borșa în vederea recoltării de probe biologice de sânge, bărbatul a refuzat.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii din Borșa au stabilit faptul că nu deține nici permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Reținut pentru 24 de ore

Un băimărean de 35 de ani a fost reținut pentru 24 de ore pentru comiterea de infracțiuni la regimul circulației.

Acesta, la data de 15 august a.c., a condus un autoturism pe strada Imașului din Baia Mare, având direcția de deplasare către strada Lunci, iar la un moment dat, a ieșit în afara părții carosabile și a acroșat parapetul din beton.

Polițiștii rutieri prezenți la fața locului au stabilit faptul că băimăreanul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar la testarea cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Te-ar putea interesa si

Consiliul Județean Maramureș a devenit membru al Comunității CHARTER – European Cultural Heritage Skills Alliance (Alianța Europeană a Aptitudinilor în domeniul Patrimoniu Cultural)

Redactie

EXCLUSIV VIDEO. ALARMĂ ÎN MARAMUREŞ: 12 bărbaţi ucraineni, căutaţi pe vârful Pop Ivan din Munţii Maramureşului. 6 au fost găsiți pe versantul ucrainean (ACTUALIZARE 2)

Redactie

ABERAŢIE A LA SIGHET: Flashmob în spatiu public, amendat cu 10.000 de lei direct de primar

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.