BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Bătaie cruntă la Combinat. Șapte băimăreni săltaţi de poliţie şi jandarmi (ACTUALIZARE)

Bătaie generală azi în jurul orei 14.00, în zona Cuprom. Pe fondul unor conflicte mai vechi mai mulţi bărbaţi s-au încăierat. Nu a fost decât un pas până la o bătaie generală.

În zonă au fost trimise 4 echipaje ale Poliţiei Baia Mare, dar şi o dubă plină cu jandarmi. La sosirea forţelor de intervenţie aceştia au identificat 7 bărbaţi implicaţi în alteraţie astfel aceştia au fost ridicaţi şi duşi la sediul Poliţiei Baia Mare pentru audieri.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de tulburarea liniştii şi ordinii publice şi a infracţiuni de loviri şi alte violenţe, distrugere dar şi a infracţiuni de încăierare.

ACTUALIZARE

Conform informațiilor furnizate de IPJ Maramureș persoanele implicate se afla la sediul poliției pentru activități procedurale. Celor 7 persoane identificate le-au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale la Legea 61/1991 republicată. Valoarea amenzilor aplicate este de 7.000 de lei.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș: Sancțiuni contravenționale aplicate de polițiștii băimăreni în urma intervenției la un scandal

Ieri, 17 august a.c., la ora 14.00, polițiștii din Baia Mare au intervenit în urma unui apel 112 la un scandal.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat apelantul, un bărbat de 40 de ani din Baia Mare, fiind identificate la fața locului și alte șase persoane cu vârste cuprinse între 15 și 40 de ani din Baia Mare și Coltău, care ar fi participat efectiv la scandal și, totodată, ar fi adresat injurii și expresii jignitoare.

Polițiștii au reușit aplanarea stării conflictuale, iar persoanele implicate au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Baia Mare, unde au fost sancționate contravențional conform prevederilor Legii nr. 61 din 1991 Republicată, cu amenzi în valoare totală de 7.000 de lei.

Te-ar putea interesa si

Galerie foto: Impact violent pe DN18B la intersecția cu șoseaua de centură. Accident și la Seini

Vasile Dale

FOTO: Mesaj dur pentru preoții unui lăcaș de cult din Tăuții Măgherăuș. Ce spun poliţiştii

Vasile Dale

PRIMĂRIA VIȘEU DE SUS NU POATE SUSȚINE PROIECTE IMPORTANTE DIN CAUZA DATORIILOR ENORME ACUMULATE PRIN MANAGEMENTUL DEFECTUOS CONDUS DE PRIMAR!

Vasile Dale

2 mesaje

Escu august 17, 2023 at 11:24 pm

Lasa-ti … sa se bata intre ei !d

Raspunde
andrei august 18, 2023 at 8:21 am

subscriu ! trebuie lasati în pace ! platim taxe să i păzeasca politia când se bat ?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.