BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Bătaie în Baia Mare pe o terasă din Centrul Vechi. ”Diasporezul” a continuat circul la poliție și a fost trimis la psihiatrie la Sighetu Marmației

Scandal monstru astăzi după amiază pe o terasă din Centrul Vechi al municipiului Baia Mare. Conform informațiilor www.vasiledale.ro, totul a pornit după ce un individ venit recent în țară din Franța a văzut ”negru în fața ochilor” când l-a zărit la o masă pe un alt bărbat pentru care ar fi muncit în străinătate și care nu i-ar fi achitat diurna.

De la cuvinte grele până la un adevărat război nu a fost decând un pas. Au zburat mese, scaune, pahare, pumni și picioare.

Clienții terasei au avut de suferit în urma incidentului. Mama unei tinere în vârstă de 28 ani care își serba împreună cu soțul și nașii patru ani de căsnicie a fost lovită cu pumnii în spate. ”Din senin a fost lovită în spate. Serbau 4 ani de căsnicie cu nașii. A suferit și un atac de panică în urma scandalului. Mâine ar fi trebuit să se întoarcă la muncă în străinătate” ne-a transmis cititoarea www.vasiledale.ro.

Angajații de la restaurant au cerut imediat ajutor la 112 dar și la firma de securitate. Intervenția forțelor de ordine a fost extrem de promptă. Scandalagiul a fost imediat imobilizat și dus la sediul poliției pentru audieri.

https://youtube.com/shorts/150IdLTbKiM?feature=share

Numai că în timpul acestora bărbatul a devenit din nou agresiv și a făcut scandal, adresând injurii și cuvinte injurioase. A fost imobilizat și după ce a fost identificat a fost trimis cu un echipaj al Ambulanței la secția de psihiatrie a Spitalului Municipal Sighetu Marmației.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de tulburarea liniștii și ordinii publice, loviri și alte violențe, distrugere.

Administratorului localului au depus și ei plângere pentru distrugere și provocarea de scandal. Pe această cale aceștia își cer scuze public tuturor clienților pentru toate neplăcerile cauzate de acest individ. Forțele de ordine au intervenit prompt, însă în astfel de situații și câteva secunde sunt suficiente pentru a crea probleme unor oameni nevinovați care au venit la o terasă pentru a mânca, pentru a socializa, pentru a bea o apă sau un suc rece sau pur și simplu pentru admira centrul istoric al Băii Mari.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Ieri, 17 august a.c., la ora 17.00, Poliția Municipiului Baia Mare a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că, pe terasa unui local din municipiu, strada Piața Libertății, s-ar fi produs un scandal.

În urma deplasării la fața locului a mai multor echipaje de ordine publică și din primele verificări efectuate, polițiștii au identificat persoanele care ar fi fost implicate în scandal, respectiv trei bărbați în vârstă de 28, 29 și 32 de ani din Sighetu Marmației, Cavnic și Baia Mare.

Aceștia nu au avut nevoie de îngrijri medicale de specialitate.

În urma altercației produsă între aceștia, ar fi fost distruse mai multe bunuri ale localului.

În urma activităților de cercetare penală, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore a doi bărbați de 28 de ani din Sighetu Marmației (pentru tulburarea ordinii și liniștii publice)  și 32 de ani din Baia Mare (pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe) .

Cercetările continuă în acest caz, sub supravegherea procurorului de caz.

Te-ar putea interesa si

INCENDIU LA RUSCOVA: Un bărbat a fost găsit decedat de către pompieri

Vasile Dale

SATULUNG: ”Moș Nicolae”, la volan beat criță. A zburat cu mașina în canal

Vasile Dale

AVERTIZARE METEO: Cod galben de furtună în mai multe localităţi din Maramureş

Vasile Dale

3 mesaje

Kerty6 august 17, 2023 at 8:47 pm

Se întorc valorile în țară și noi nu suntem recunoscători

Raspunde
Gi august 21, 2023 at 1:10 am

În ce hal am ajuns denigreaza oamenii ,vasile dale și ipj mm,oameni care chiar fac sacrificii își risca viețile pentru un trai mai bun,oameni decenți și muncitori ajung sa fie luați de prosti și de nebuni când cer sa li se facă dreptate,știrea e o minciuna gogonata, agresorul e defapt cel agresat,nu a fost trimis nimeni la sighet ,e o conspirație politica impotriva lui Rancan Razvan Catalin, băiatul e abuzat de politie și autoritățile locale încă din timpul covid când la tatăl care a murit de covid a avut acces o persoana neautorizata ,Andrei Mare,care ca sa se sustragă de la răspundere prin influenta politica a făcut o cacealma cu polițistul local și a întrat în arest preventiv. La circa doua săptămâni un jandarm l a agresat pe acest băiat pe care voi îl numiti nebun,au fost întocmite toate actele necesare dar dosarul nu a mers mai departe la parchet deoarece cel vizat era jandarmul care ar fi trebuit sa plătească daune morale enorme dacă dosarul ajungea în instanta,iar acum a fost agresat de 3 indivizi în centrul vechi după ce a îndrăznit sa și ceara drepturile bănești, întâlnire care oricum a fost stabilita nu a fost întâmplătoare,dar după cele întâmplate clar a fost și aici o conspirație politica ,sa încercați sa I faceți dosar și sa l manipulați.

Raspunde
EXCLUSIV: MADE ÎN ROMÂNICA – Procurorii și polițiștii fără ”sânge în instalație” l-au lăsat LIBER. Cine este ”pușcașul” din Baia Mare? – Stiri din Maramures septembrie 18, 2023 at 12:18 pm

[…] au găsit 3 pistoale în mașina atacatorului, dar suspectul a fost lăsat liber (ACTUALIZARE)EXCLUSIV VIDEO: Bătaie în Baia Mare pe o terasă din Centrul Vechi. ”Diasporezul” a continuat …EXCLUSIV VIDEO: Incendiatorii de pe Păltinişului, încătuşaţi de poliţie. 4 suspecți […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.