BREAKING NEWSImportant

Maramureș Business Park: Oportunități de finanțare nerambursabilă pentru investiții inițiale în domenii de specializare inteligentă

Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Regional Nord-Vest 2021-2027 (REGIO Nord-Vest), a publicat Ghidul solicitantului pentru apelul de proiecte 132.A.1 – Sprijinirea dezvoltării parcurilor de specializare inteligentă.

Parcurile de specializare inteligentă, precum Maramureș Business Park, sunt considerate o operațiune strategică în contextul specializării inteligente, deoarece acestea reprezintă o modalitate concretă de a promova și dezvolta sectoarele cheie și domeniile de specializare inteligentă ale regiunii Nord-Vest, și implicit să contribuie la dezvoltarea economică a județului Maramureș.

Maramureș Business Park va fi alcătuit din 4 parcuri industriale de specitalitzare inteligentă, amplasate în 4 locații strategice: Baia Sprie, Șomcuta Mare, Fărcașa și Târgu-Lăpuș, oferind o mobilitate eficientă. Atracția principală este forța de muncă disponibilă pe piață în favoarea investitorilor interesați.

Specializarea inteligentă se referă la concentrarea resurselor și competențelor în domenii specifice, în care regiunea sau zona are un potențial competitiv și poate obține avantaje economice și inovatoare semnificative.

Maramureș Business Park va sprijini și stimula dezvoltarea și inovarea în domeniile identificate mai sus, prin facilitarea colaborării între companii, instituții de învățământ superior și de cercetare, autorități publice locale și alte părți interesate, pentru a crea un ecosistem favorabil inovației și dezvoltării în vederea creșterii competitivității mediului de afaceri.

Antreprenorii interesați de aceste finanțări, pot obține informații suplimentare despre această linie de finanțare, la adresa de email: [email protected].

Pentru mai multe informații despre apel: https://shorturl.at/grGLS.

Te-ar putea interesa si

Spitalul de Psihiatrie Cavnic, fără apă menajeră. A înghețat bazinul de captare (actualizare)

Redactie

BAIA MARE: Bărbat mort într-un bar, la RFN

Redactie

NU LUA ȚEAPĂ CU BURLANU’: Ce recomandă poliţiştii pentru evitarea victimizării prin metoda Acoperişul

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.