BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Codrului

EXCLUSIV: Avem imaginile LIVE ale accidentului de la Ulmeni. Șmecherașul din Mânău cu permisul suspendat ne-a cerut să ștergem ȘTIREA!!!

Revenim cu detalii oficiare referitoare la accidentul de la Ulmeni (Maramureș) de la care v-am prezentat în exclusivitate imagini video. www.vasiledale.ro a intrat în posesia unor imagini surprinse de o cameră de supraveghere amplasată în zona în care s-a produs evenimentul rutier.

Pe aceastea se vede cum șoferul BMW-ului circula cu viteză excesivă, a intrat în derapaj, a părăsit șoseaua lovindu-se de un podeț din beton, apoi a distrus un gard și s-a răsturnat pe carosabil. Bucăți din autoturism s-au împrăștiat pe aproape 150 de metri, inclusiv motorul a zburat de sub capotă și a rămas la zeci de metri de epava mașinii. Menționăm că doar prima parte a accidentului a fost înregistrată de camera video și că un alt autoturism care circula din sens opus a reușit să evite milimetri impactul cu BMW-ul scăpat de sub control de vitezoman.

Cine este șoferul?

Cel de la volan este un tânăr în vârstă de 23 de ani din localitatea Mânău, sat aparținător de orașul Ulmeni. Individul nu ar fi la primul accident rutier fără victime în care a fost implicat. De altfel, permisul lui de conducere a fost suspendat. Din cauza faptului că ar fi fost prins cu aparatul radar circulând cu viteză peste limita legală. Astăzi însă s-a urcat din nou la volan deși nu avea acest drept și a provocat în Ulmeni un adevărat dezastru.

Astăzi individul ne-a contactat pe o rețea de socializare cerându-ne să ștergem știrea. Tupeu maxim, nu glumă. Ei bine noi nu vom șterge nicio știre, din contră vă prezentăm în EXCLUSIVITATE imaginile ”minunăției” pe care individul a provocat-o.

Ce spune IPJ Maramureș

Astăzi, 18 august, polițiștii din Ulmeni au intervenit la un accident rutier produs în localitate. În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un tânăr de 23 de ani din Mânău, având exercitarea dreptului de a conduce suspendat, aflat la bilanțul unui autoturism condus din direcția localității Ariniș înspre Șomcuta Mare, a lovit marginea unui podeț și gardul împrejmuitor al unui imobil, iar, ulterior rurealază pe partea carosabilă si rămâne răsturnat pe partea carosabilă.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care a fost transportat de către un echipaj SMURD la Spitalul Județean Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. I-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Traficul rutier a fost restricționat pe o perioadă de 3 ore, fiind deviat pe rute ocolitoare.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: SCANDAL MONSTRU ÎN BAIA MARE – Un băimărean bătut cu bâtele de trei indivizi. Mașina distrusă

Redactie

VIŞEU DE JOS: Acţiune a SPJ Salvamont pentru coborârea unui bătrân bolnav dintr-o zonă greu accesibilă – actualizare

Redactie

INCENDIU PE VALEA VASERULUI: A luat foc cabana de lemn de la staţia Făina (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

2 mesaje

EXCLUSIV: URMARE ACCIDENT ULMENI – Șmecherașul din Mânău a fost săltat de poliție și dus în arestul IPJ Maramureș – Stiri din Maramures august 19, 2023 at 9:29 am

[…] aseară vă prezentam în exclusivitate imagini cu producerea accidentului LIVE, imagini care au fost surprinse de o cameră de […]

Raspunde
Andrei august 20, 2023 at 11:44 am

Asta este un cocalar prost și inconștient nu jmecher

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.