BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Codrului

EXCLUSIV: URMARE ACCIDENT ULMENI – Șmecherașul din Mânău a fost săltat de poliție și dus în arestul IPJ Maramureș

După ce ieri seară în jurul orei 19.30 tânărul de 23 ani din Mânău ne-a contactat pe o rețea de socializare cerându-ne să ștergem urgent știrea și imaginile publicate. Vă reamitnim că individul avea permisul de conducere suspendat și circula cu viteză excesivă prin Ulmeni. El a pierdut controlul volanului și a provocat un adevărat dezastru pe șosea.

Tot aseară vă prezentam în exclusivitate imagini cu producerea accidentului LIVE, imagini care au fost surprinse de o cameră de supraveghere.

Aseară în jurul orei 23.00 pe numele tânărului a fost emis mandat de reținere pentru 24 de ore. El a fost ridicat de polițiști și a fost dus în arestul IPJ Maramureș. Acolo și-a petrecut noaptea. Astăzi, procurorul de caz, urmează să decidă dacă îl va propune magistraților arestarea preventivă pentru 30 de zile sau dacă va emite control judiciar pentru 60 de zile numele său.

vom reveni

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: O femeie din Tg Lăpuș a murit după ce ar fi adormit cu țigara în pat. Incendiu violent și la Ruscova

Vasile Dale

DE RASUL CURCILOR: DE ORE-NTREGI POLITISTII SI MASCATII ASTEAPTA UN MANDAT DE PERCHEZITIE. BODYGUARDUL OPERAT DE URGENTA

Vasile Dale

COD GALBEN: PLOILE TORENTIALE AU INFUNDAT CANALIZARILE DIN SOMCUTA MARE. DRUMUL JUDETEAN SPRE CIOLT INUNDAT (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

1 mesaj

mo august 20, 2023 at 9:41 am

sa-l tina mult si bine, e clar ca asta nu se-astampara… la fel ca ala ce-a omorat-o pe fata in statia de autobuz..

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.