BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV: ȘMECHERAȘ PE ȘOSELE – A dat nas în nas cu Dusterul Poliției după ce a depășit o coloană de mașini. Polițiștii au închis ochii văzându-și de drum

Imagini incredibile au fost surprinse de camera de bord a unui șofer care circula pe drumul național 18 prin orașul Vișeu de Sus. Acesta aștepta în coloană deoarece traficul era blocat din cauza numărului mare de autoturisme care traversa orașul.

Deși coloana era întinsă pe câțiva kilometri, șoferul unui autoturism Duster înmatriculat în județul Olt, a ieșit din coloană și s-a angajat în coloana a zeci de autoturisme. Șmecheraș ce mai. Alții să stea blocați în trafic că el nu are treabă și depășește pe linie continuă, în curbă.

Culmea culmilor din sens opus venea tocmai o autospecială a Poliției!!! A dat practic nas în nas cu polițiștii. Numai că aceștia au închis ochii văzându-și de drum. Iar șoferul s-a înghesuit între alte două vehicule care așteptau în coloană.

În mod normal, polițiștii ar fi trebuit să pornească girofarurile și să îl oprească pe șoferul ”oltean” iar permisul de conducere să îi fie reținut și suspendat. Doar că… ghinion… probabil nu aveau chef de a întocmit hârțogării.

Conform informaților noastre autospeciala poliției aparține IPJ Maramureș, Biroului Delicte Silvice. Fuseseră în pădurile din zona Vișeu-Borșa pentru a verifica tăierile ilegale de masă lemnoasă.

Ce spune IPJ Maramureș

Conducerea IPJ Maramureș a dispus efectuarea de verificări cu privire la imaginile puse la dispoziție, în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Te-ar putea interesa si

Circulație rutieră în condiții de iarnă. Zăpadă de 50 cm la stația meteo Iezer

Redactie

OAMENI HARNICI: Se reabilitează Parcul Central orășenesc din Vișeu de Sus

Vasile Dale

Preot din Maramureş, infectat cu COVID-19. A spovedit credincioşii din Certeze

Vasile Dale

1 mesaj

Șofer surprins de o cameră de bord în timp ce face o manevră ilegală. Polițiștii care se aflau în zonă l-au ignorat – Eforie la ora Adevarului septembrie 16, 2023 at 2:58 pm

[…] Conducerea IPJ Maramureș a dispus efectuarea de verificări cu privire la imaginile puse la dispoziție, în vederea luării măsurilor legale care se impun, potrivit vasiledale.ro. […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.