BREAKING NEWSEvenimentTara Lapusului

 PRELUCA NOUĂ: Colţul de rai, unde cu 200 de lei pe noapte turiştii au parte de o experienţă inedită: „Te reîncarci cu energie pozitivă”

Tot mai mulţi români caută să-ş petreacă vacanţa în mijlocul naturii, departe de agitaţia oraşului, dar în condiţii de lux. Pentru ei au apărut în Maramureş locuri de cazare la cort sau la căruţă. Nu costă mult mai puţin ca la hotel, dar experienţa merită toţi banii, spun turiştii.

Preluca Nouă te cucereşte încă de la sosire cu cărările înguste şi casele din pământ şi paie. În mijlocul naturii şi-a facut loc şi confortul. Aşa au apărut corturile de glamping.

Norbert Kovesdi, administrator glamping: Se adresează celor care doresc să scape de aglomeraţia din oraş, sa vină la relaxare, să scape de stres. 

Şi serile petrecute pe culmile Prelucilor sunt speciale. De cele mai multe ori se încheie cu concerte. O noapte la glamping costă 350 de lei.

Rămânem în Maramureş dar ne mutăm la Curtuiușu Mare. Pe o coamă de deal, zece căruțe cu coviltir sunt pregătite să primească turiștii. Cei care au încercat experiența spun că nu se compară cu cazarea la hotel.

Turistă: Este o experienţă inedită, foarte diferită faţă de locurile de cazare pe care le-am mai încercat. Te conectează mai mult cu natura şi seara putem să privim cerul.

Turist: Te relaxează, scapi de monotonia din oraş, efectiv te reîncarci cu energie pozitivă de aici. Dacă prinzi vreme bună, vezi stelele, dacă prinzi ploaie, e şi mai bine.

Activităţi pentru turişti şi pe timpul zilei
O noapte la căruță costă 200 de lei. Gazdele s-au asigurat că turiştii nu se plictisesc nici în timpul zilei.

Ioan Seling, administrator: Putem să facem plimbare cu căluţul, plimbare cu bicicletele şi inclusiv cu ATV-uri.

Cei care vor să deprindă tainele echitaţiei plătesc 80 de lei pentru o lecţie privată, în timp ce o oră de plimbare cu ATV-ul costă 150 de lei.

sursa observatornews.ro

Te-ar putea interesa si

COVID 19: Dumnezeul Maramureşului s-a transformat în ghicitoarea judeţului: de luni incidenţa va scădea

Redactie

UNTOLD vine la Bucureşti sub forma unei petreceri surpriză pe Calea Victoriei

Vasile Dale

O revoluție în designul casei

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.