Maramuresul Istoric

SIGHET – Agent de poliție înjunghiat când a intervenit la un scandal între soți. IPJ ține incidentul la secret

Un agent de poliție din cadrul biroului de Ordine publică din Poliția Sighetu Marmației a fost înjunghiat în timp ce a intervenit la un scandal domestic. Din păcate, IPJ Maramureș ține ascuns întregul incident și nu a comunicat nimic legat de subiect.

În fapt, în data de 10 august a fost solicitată intervenția unui echipaj de poliție pentru a pune capăt unui scandal domestic, petrecut în municipiul Sighetu Marmației: un bărbat, pe fondul consumului de alcool își agresa nevasta (N.V.). În momentul în care echipajul de poliție a intervenit pentru a opri agresiunea, L.V. (soțul agresor) l-a înjunghiat pe polițistul T.L. în zona subabdominală cu un cuțit.

Potrivit unor surse agresorul a fost încătușat și dus la sediul Poliției pentru cercetări, iar agentul înjunghiat a ajuns la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Diagnosticul pus de medici a fost de agresiune și plăgi multiple lateral-abdominal pe părțile dreapta și stânga. Din fericire, lama cuțitului nu a atins organe vitale, iar polițistul a fost externat în aceeași zi cu tratament de specialitate.

ACTUALIZARE – Comunicat al IPJ Maramureș

IPJ Maramureș confirmă incidentul și a emis următorul comunicat către Sighet 247:

În cauză se efectuează cercetări într-un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, aflat în ancheta proprie a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației. 

Pe numele persoanei bănuite de comiterea faptei, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației, a propus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile, iar Judecătoria Sighetu Marmației a emis mandat de arestare preventivă.

Sursa sighet247.ro

Te-ar putea interesa si

FOTO DISPARUT: Un bărbat din Repedea este de negăsit din luna mai 2019

Vasile Dale

FOTO CITITORI DRAGOMIREȘTI – Lucrări nesemnalizate, pericol de moarte pentru șoferii de pe DJ 186 (ACTUALIZARE – IPJ Maramureş)

Vasile Dale

VIȘEU DE SUS: ÎN DRUM SPRE CASĂ – Un tânăr a violat o femeie într-o zonă izolată (ACTUALIZARE)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.