Important

VIOLENŢĂ ÎN FAMILIE: Cinci persoane, două femei şi trei bărbaţi s-au ales cu ordine de protecţie după ce şi-au agresat membrii familiei

Cinci ordine de protecție provizorii au fost emise de polițiștii maramureșeni în acest week-end, în urma unor solicitări de a interveni la cazuri de violență domestică.

Doi bărbați în vârstă de 34 și 51 de ani din Ulmeni și Hărnicești au sesizat la data de 19 august a.c. polițiștii Secției 5 Ocna Șugatag și cei din Ulmeni, prin intermediul apelului de urgență sau prin formularea unei plângeri, despre faptul că au fost agresați fizic de soția sau concubina acestora, respectiv două femei de 26 și 45 de ani, cauzându-le vătămări corporale.

În cazul unor femei de 28 și 39 de ani din Dragomirești și Lucăcești, polițiștii au emis ordine de protecție provizorii, în urma sesizării despre faptul că ar fi fost agresate de soții acestora, doi bărbați în vârstă de 36 și 45 de ani.

La data de 20 august a.c., polițiștii din Șomcuta Mare, au intervenit la un apel 112 în Remetea Chioarului, iar ulterior fiind depusă plângere, unde o femeie de 74 de ani a sesizat faptul că a fost agresată de fiul ei, în vârstă de 38 de ani.
În toate cazurile, polițiștii continuă cercetările pentru violență în familie.

Te-ar putea interesa si

PREGĂTIRI PENTRU SEZONUL RECE: Pompierii recomandă cetăţenilor să-şi verifice coşurile de fum

Redactie

PRINS ÎN BISTRIŢA: Maramureșean drogat la volan. Avea asupra sa câteva pliculețe cu ”marfă”

Redactie

INFORMAŢII UTILE: Interdicții instituite cu privire la portul și folosirea armelor și munițiilor supuse autorizării

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.