BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

Accidente rutiere în Baia Mare, Satulung, Baia Sprie, Borșa și Dragomirești (foto)

Ieri, 21 august a.c., polițiștii din Baia Mare au intervenit la un eveniment rutier, produs pe strada Narciselor.

Polițiștii au stabilit faptul că, o femeie de 70 de ani din Baia Mare, aflată la volanul unui autoturism, condus dinspre strada Victoriei, ajunsă la intersecția cu strada George Enescu, a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, la volan aflându-se un bărbat de 69 de ani din Cavnic.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unui pasager  de pe bancheta din spate, în vârstă de 72 de ani. Acesta a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ieri, 21 august a.c., polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe D.N. 1C, în localitatea Satulung.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, un tânăr de 24 de ani din județul Suceava, aflat la volanul unui autoturism, condus din direcția municipiului Dej înspre Baia Mare, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un cetățean german în vârstă de 31 de ani.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unui pasager de pe bancheta din spate, respectiv un bărbat de 47 de ani din județul Suceava, fiind transportat la Spitalul Județean Baia Mare pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero.

În ambele cauze, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

La Dragomirești pe DJ188 șoferul unei autoutilitare a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în dreapta direcției de mers. Polițiștii au intervenit și au dirijat traficul. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

La Borșa, în pasul Prislop, pe DN18 două autoturisme s-au ciocnit. A intervenit un echipaj al Poliției care a dirijat traficul. Nicio persoană nu a fost rănită grav, leziunile fiind minore.

În Baia Sprie, pe DN18, în centrul orașului două autoturisme s-au ciocnit față/spate. O șoferița fiind însărcinată a fost preluată de un echipaj SMURD și a transportat-o la Spitalul din Baia Mare pentru investigații amănunțite.

Te-ar putea interesa si

Blogerii încurajează copiii să citească povestind amintiri despre cărțile copilăriei lor (VIDEO)

Vasile Dale

TRAGEDIE: UN TANAR DIN BORSA A MURIT INTR-UN TERIBIL ACCIDENT PRODUS IN ITALIA (FOTO)

Vasile Dale

VIDEO, FOTO EXCLUSIV: Căutări disperate în Ţara Lăpuşului. Copil dispărut din Dobricul Lăpuşului găsit în Costeni

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.