BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

Doi picuri de ploaie au dat peste cap traficul rutier în Baia Mare. Semafoarele au picat. Probleme și la Sighetu Marmației (foto/video)

S-a anunțat cod galben de ploi torențiale astăzi dimineață peste Baia Mare, dar și în alte localități din Maramureș. E drept, în alte zone au fost ceva probleme, însă Baia Mare a scăpat. A scăpat până astăzi în jurul orei 15.00 când doi-trei picuri au creat haos în principala intersecție din Baia Mare.

”Inteligența” semafoarelor a fost dată peste cap iar semafoarele s-au oprit. Ce a urmat: un haos de nedescris. Asta până când un echipaj al Poliției Rutiere Baia Mare a fost trimisi în zonă pentru a dirija traficul rutier.

Dimineață la Cavnic a plouat torențial, iar șoferii au circulat cu viteză redusă din cauza vizibilității.

La Sighetu Marmației, ploaia torențiale a creat adevărat lacuri pe străzile din municipiu care sunt toate sparte de parcă prin zonă ar fi trecut tancurile rusești.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Trei sportivi de la CSM Ştiinţa Baia Mare, confirmaţi pozitiv la Sars-Cov2

Redactie

ACCIDENT CUMPLIT: Un motociclist din Borcut, Tg. Lăpuș a murit în Pasul Tihuta. Iși cumpărase motorul de o luna de zile (galerie foto)

Vasile Dale

EXCLUSIV – A DOUA OARĂ: Un judecător din Baia Mare obligă procurorii să finalizeze dosarul scandalului de la Castel Transilvania

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.