BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO/VIDEO: Impact violent între o camionetă și un autoturism în Bârsana în apropierea Podului Miresei (actualizare)

Un accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp pe drumul județean 188, în raza localitățiI Bârsana, în zona podului Miresei într-o curbă periculoasă. Din primele informații se pare că în accident au fost implicate două vehicule: o camionetă frigorifică și un autoturism.

În urma accidentului ambele vehicule au ieșit în decor, autoturismul răsturnându-se pe plafon.

La locul accidentului intervin pompierii de la Sighetu Marmației, dar și echipaje SMURD. Din fericire nicio persoană nu este încarcerată.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Astăzi, 23 august a.c., polițiștii Secției 5 Ocna Șugatag au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 despre producerea unui accident rutier în localitatea Bârsana. 

Deplasați la fața locului și din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 32 de ani din județul Bistrița-Năsăud,  aflat la volanul unei autoutilitare, având direcția de deplasare înspre localitatea Strîmtura, a intrat în coliziune frontală cu un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 44 de ani din județul Tulcea.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoturismului și a doua pasagere cu vârste de 18 și 42 de ani din județul Tulcea, care au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. 

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero. Acestora le-au fost recoltate mostre biologice de sânge. 

Traficul rutier s-a desfășurat pe o singură bandă pentru aproximativ 35 de minute.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

FOTO / VIDEO EXCLUSIV: Incendiu violent în Târgu Lăpuş (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

MOISEI: Un minor a smuls din un telefon din mâna unui copil. Telefon a fost recuperat

Vasile Dale

Fain & Simplu, podcast cu Mihai Morar. Invitat: Preasfințitul Iustin

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.