BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

FOTO – Sigheteni beți criță la volan. Unul dintre ei a ajuns pe trotuar trecând prin gardul metalic din fața unei biblioteci. Accidente în Sighet, Baia Mare, Strîmtura și Seini

Ieri, 23 august a.c., polițiștii Municipiului Sighetu Marmației au întocmit două dosare penale pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

În jurul orei 05.00, în urma cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că, un tânăr de 29 de ani, aflat la volanul unui autoturism, în intersecția cu circulație în sens giratoriu a străzilor Unirii cu Bogdan Vodă, a intrat în coliziune cu gardul metalic și de beton din fața unei biblioteci. Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate ulterior probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei

În jurul orei 12.00, polițiștii au intervenit la un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. În fapt, un bărbat de 47 de ani, a condus un autoturism pe strada Bogdan Vodă din municipiu, și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, la volan aflându-se o tânără de 28 de ani din Desești.

În cazul bărbatului de 47 de ani, etilotestul a indicat o valoare de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele cauze, polițiștii efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Sighetu Marmației

Ieri, 23 august a.c., polițiștii Municipiului Sighetu Marmației au intervenit la un eveniment rutier în care a fost implicat un pieton, produs pe strada Bogdan Vodă.

Polițiștii sigheteni au stabilit din primele cercetări că, un bărbat de 53 de ani, aflat în calitate de pieton, a fost surprins și accidentat de un autoturism, condus de un bărbat de 36 de ani din municipiu.

În urma impactului, pietonul a suferit leziuni, fiind transportat de către un echipaj SMURD la Spitalul Municipal Sighetu Marmației. Acesta nu a rămas internat sub supraveghere medicală.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

  • Baia Mare

Ieri, 22 august a.c., polițiștii din Baia Mare au intervenit la un accident rutier, produs pe D.N. 18B.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, o femeie de 46 de ani din Ciocotiș, aflată la volanul unui autoturism, condus dinspre localitatea Groși, înspre municipiu, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care circula în fața sa și care era condus de o altă femeie de 44 de ani din Groși.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a femeii de 44 de ani, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ambele conducătoare auto au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

  • Strîmtura

Aseară, polițiștii Secției 2 Bogdan Vodă au fost sesizați prin apel 112 despre un accident rutier soldat cu o victimă.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, o tânără de 21 de ani din Strîmtura, aflată la volanul unui autoturism, cu intenția de a pătrunde pe D.J. 186, a intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă de un cetățean polonez în vârstă de 41 de ani.

În urma impactului, motociclistul a suferit vătămări corporale, motiv pentru care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorii au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind zero în ambele cazuri.

Circulația s-a desfășurat alternative pe un sens pe o durată de aproximativ 40 de minute.

În cauză, se efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

  • Seini

Ieri, 22 august a.c., polițiștii din Seini au intervenit la un eveniment rutier produs pe strada Cuza Vodă din oraș.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, o femeie de 41 de ani din oraș, a condus un autoturism, având direcția de deplasare înspre comuna Pomi, și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care se deplasa din sensul opus, condus de un tânăr de 21 de ani din Franța. Ulterior, acesta a fost proiectat în alt autoturism, care se afla parcat.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero.

Cercetările continuă în acest caz.

  • Cercetați pentru infracțiuni rutiere

Polițiștii din Borșa, cei ai Secției 2 Bogdan Vodă și polițiștii din Săliștea de Sus au întocmit trei dosare penale pentru nerespectarea circulației pe drumurile publice.

Astfel, pe strada Victoriei din Borșa, polițiștii au o oprit pentru control un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 44 de ani din oraș, care, în urma testării cu aparatul etilotest efectuată de polițiști, a rezultat o valoare de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Doi tineri în vârstă de 18 și 30 de ani, din Săliștea de Sus și Ieud, sunt cercetați pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fiind identificați de polițiști la volanul unor autoturisme, conduse pe D.J. 186 și în localitatea Ieud.

Polițiștii continuă cercetările în aceste cazuri.

Te-ar putea interesa si

HAOS ÎN MARAMUREȘ: 15 comune, un municipiu și două orașe au trecut de pragul de 3 la o mie de locuitori infectați. Carantină pe HÂRTIE la Groși și Satu Nou de Jos (VIDEO)

Vasile Dale

FOTO: HAIDA HAI LA MARAMU că poliția are grijă să își arate mușchiuleții! Turiștii nu au fost lăsați să ajungă la pensiunea unde erau cazați (OPINIE)

Vasile Dale

OPINIE – Cum își permit infractorii să arunce cu dejecții în polițiști!

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.