Sport

FOTBAL OLD BOYS, MECI AMICAL: Sport Team – Old Boys Băița 2-1 (1-1)

Meciul amical s-a desfășurat joi, 24 august, , pe terenul din Băița, fiind primul meci amical între cele două echipe şi primul arbitru femeie din cadrul AJF Maramureș.
Jocul a fost foarte disputat, echipa Sport Team, cu o mai mare experiență în fotbalul old boys, ajungând la această dată la 193 meciuri disputate și echipa din Băița, nou înființată însă cu jucători mai tineri față de cea din Baia Mare.
După mai multe ocazii la ambele porți, cei care deschis scorul sunt gazdele, prin Cristian Bărbos în urma unui contraatac. Acesta primește o pasă în adâncime pe partea stângă de la Rareș Pop-Popescu și marchează cu un șut plasat în stânga portarului Andrei Purda (1-0 min. 20).
Înainte de finalul primei reprize, cei din Băita introduc în teren pe jucătorul cu experiență, Sorin Bozântan, care revigorează jocul echipei și în minutul 37 după mai multe ocazii la poarta lui Darius Mihuț, reușesc să egaleze prin Daniel Chechișan (1-1), scor cu care se termină primul mitan.
În repriza a doua se joacă pe contre, ambele echipe irosind mai multe ocazii de a înscrie, însă ambii portari au fost „la post”.
În minutul 75 arbitrul Zubașcu Ileana acordă prompt o lovitură de la 11 m, în urma unui henț comis în suprafața de pedeapsă de un jucător de la Băița, dar Bogdan Bîrle ratează, mingea fiind respinsă de portarul Andrei Purda, în corner.
Când mai erau 5 minute din meci, Bogdan Bîrle, scăpat singur numai cu portarul oaspeților, marchează și aduce victoria echipei Sport Team (2-1).
Arbitrajul a fost asigurat de Ileana Zubașcu, care la primul ei meci la centru de fotbal old boys s-a descurcat bine, fiind ajutată la cele doua linii de Raul Cormoș și Cristian Sas.

ECHIPE
Sport Team: Darius Marius, Edi Costin, Gheorghe Mateaș, Flaviu Zoicaș, Vasile Terec, Florin Frenț, Daniel Gheighiș, Rareș Pop-Popescu, Ovidiu Dărăban, Daniel Lupuți, Cristian Bărbos, Bogdan Bîrle și Gavrilă Alin. Antrenor Ioan Marchiș.

Old Boys Băița: Andrei Purda, Marius Boiciuc, Claudiu Havași, Cosmin Sink, Marco Roszi , Andrei Pintea, Călin Raţiu (antrenor jucător), Adrian Raţiu, Patrick Foran, Marin Petrule, Marius Moisa, Cristian Morisca, Sorin Bozantan, Andrei Costin, Daniel Chechișan.
Antrenor Călin Rațiu.
Următorul meci pentru Sport Team va avea loc vineri, 1 septembrie, cu echipa Oldboys Atletic Baia Mare, IN MEMORIAM arbitrului Alexandru Bela.

Te-ar putea interesa si

PREMII FAIR PLAY – Au fost premiați campionii disciplinei din fotbalul maramuresean

Vasile Dale

Fotbal old boys: Viitorul Gârdani – Sport Team Baia Mare 3-4 (0-3)

Vasile Dale

OMICRON: Rugbiştii de la CSM Ştiinţa Baia Mare, blocaţi în Pretoria, Africa de Sud. Zborurile au fost anulate!

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.