BREAKING NEWSRecomandate

Polițiștii de la ordine publică au salvat viața unui băimărean care dormea ”dus” în timp ce cratița ardea pe aragaz

O intervenție de urgență a avut loc ieri noapte pe strada Mărășești din Baia Mare. Acolo într-un apartament situat la parter a izbucnit un incendiu de la o oală uitată pe aragaz. Proprietarul ar fi adormit și habar nu avea ce se întâmplă.

Vecinii au fost cei care au sunat la 112 și au cerut ajutor după ce au simțit miros de fum. Un echipaj al Poliției Municipiului Baia Mare, de la Ordine Publică, au ajuns în nici un minut la fața locului. Când au văzut ce se întâmplă polițiștii nu au mai așteptat sosirea pompierilor militari și au spart ușa.

În interiorul apartamentului invadat de un fum gros au găsit un bărbat care dormea dus. Omul a fost imediat afară iar celălalt polițist a aruncat afară cratița de pe aragaz și a deschis geamurile

La sosirea pompierilor militari riscul ca apartamentul să fie curprins de flăcări a fost eliminat. Totuși, pompierii au mai verificat apartamentul pentru a se asigura că totul este înregulă, înainte ca locatarii din celelalte apartamente să se întoarcă în case.

Proprietarul a fost preluat de un echipaj medical. Din fericire nu a fost nevoie de transportul acestuia la spital. Practic polițiștii de la ordine publică au salvat viața acestui om care risca să moară din cauza inhalării de fum. Au recunoscut-o și pompierii militari. Felicitări.

foto principal cu titlu ilustrativ

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Camionetă plină cu bușteni fără acte condusă de un șofer în vârstă de 19 ani (actualizare)

Vasile Dale

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Impact între două mașini în intersecția din centrul localității Hideaga

Vasile Dale

REȚINUȚI ȘI ARESTAȚI: Doi frați și o fată din Satulung au tâlhărit un tânăr din Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.