BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Îl recunoașteți pe individul care spune că e mut și surd! Sunați imediat la 112. A furat 1700 lei dintr-un portmoneu într-un restaurant din Baia Mare

Camerele de supraveghere amplasate într-un restaurant din Baia Mare au surprins modul de acțiune al unui individ care zi de zi ar da ”turul” teraselor din Baia Mare, împărțind bilețele în care cere să fie ajutat pentru că ar fi ”mut și surd”.

Ei bine, individul pătrunde în interiorul restaurantului pe ușa din spate care nu era încuiată. Timp de aproape 15 minute profită de faptul că angajații restaurantului erau pe terasă. Era ora 9.20 dimineața și nu era niciun client în unitatea comercială.

Așadar, individul a cotrobăit peste tot cu o așa agilitate că nimeni nu a auzit niciun sunet suspect în interiorul restaurantului. A deschis inclusiv casa de marcat. Așa a găsit un portmneu al proprietarei în care se afla suma de 1.700 lei. A luat banii și a plecat rapid pe ușa din spate pe care intrase.

”Eram pe terasă, nu am auzit absolut nimic în interior. Când am sesizat furtul ne-am uitat pe camere și am văzut totul. Am găsit pe jos un bilețel pe care scria că vrea să fie ajutat cu orice sumă, că este surd și mut, că locuiește în Chelința și că ar fi 7 frați. Am anunțat poliția, le-am dat imaginile și bilețelul” ne-a transmis administratoarea restaurantului.

Mai mult se pare că în zilele următoare furtului, alte persoane au venit în același restaurant sub pretextul de a fi ajutați cu o bucată de pâine, cu un leu. Semn clar credem noi că indivizii ”muncesc” într-un grup organizat și acționează pe raza municipiului Baia Mare.

Furtul a fost comis în dimineața zilei de 17 august 2023 iar până la această oră poliția nu a identificat autorul. Dacă îl recunoaște cineva pe individul din imagini vă rugăm să sunați imediat la 112 sau să alertați cea mai apropiată unitate de poliție.

Te-ar putea interesa si

INFORMARE COVID-19 PENTRU CETĂȚENI: Relațiile cu publicul la SD Energiei Electrice Baia Mare prin telefon, email sau poștă

Vasile Dale

SATULUNG: Incendiu la o casă de pe uliţa cimitirului (FOTO)

Vasile Dale

CITYBREAK ÎN BAIA MARE: Au închiriat un apartament dar mizeria era la ”ordinea zilei”. Praf, chiloți, chiștoace dar și prezervative împrăștiate peste tot (VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.