BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIVITATE: Adolescent din Sighet lovit direct în gură de doi necunoscuți. Polițiștii din Costinești l-au trimis ”la plimbare”. Maramureșeanul a făcut anchetă în locul polițiștilor!!!

Așa cum v-am obișnuit aici pe www.vasiledale.ro spunem lucrurilor ”pe nume”. Fără perdele și fără ”cosmetizări”. Astăzi vă prezentăm în exclusivitate povestea de coșmar prin care a trecut un adolescent în vârstă de 18 ani și jumătate din Sighetu Marmației. Un tânăr premiant al Colegiului Național ”Dragoș Vodă” din Sighetu Marmației. Alături de el a fost o șefă de promoție al aceluiași liceu de prestigiu din Maramureș.

Ceea ce trebuia să fie prima vacanță de vis alături de iubită pe litoralul Mării Negre, la Costinești, s-a transformat într-un adevărat coșmar. Atât pentru el, cât și pentru iubita lui, dar mai ales pentru părinții tânărului din Maramureș.

O să vă prezentăm cum polițiștii din Costinești au trimis pur și simplu ”la plimbare” victima. Nu s-au obosit nici măcar să meargă să ridice niște imagini de pe o cameră de supraveghere, cameră care a suprins agresorii. Și mai putem avea încredere în așa zișii ”oameni ai legii”? Mai ales după ce s-a întâmplat tot pe Litoralul Mării Negre, la 2 Mai – Vama Veche? Slabe șanse, spunem noi, ca oamenii simpli să mai aibă încedere în această instituție numită POLIȚIA ROMÂNĂ! Și asta din cauza unora cărora pur și simplu ”li se rupe” sau pentru că ”atâta au învățat la școală”. Greșim sau nu, acesta este adevărul: unul crunt. Dar să revenim.

Lovit cu ură pentru a apărut în fața căruia nu trebuia

”Băiatul meu în vârstă de 18 ani și jumătate a plecat la Mare, în Costinești. Erau un grup de prieteni din Sighetu Marmației. În dimineața zilei de 25 august, în jurul orei 5, se întorceau de la plimbarea prin stațiune. Era cu prietena lui când pe neașteptate a fost lovit în bărbie de un necunoscut. Apoi cu un obiect a fost lovit în nas, are și o tăietură. A căzut dar au continuat să îl lovească. Erau doi. Prietena lui a sunat la 112. O ambulanță a venit și l-a luat ducând la spital. A primit îngrijiri până jurul orei 9.00. De acolo a mers la secția de poliție alături de fratele lui care era într-o altă stațiune din apropiere, pentru a depune plângere. Nici până acum poliția nu a reacționat în vreun fel. Polițiștii i-au spus că mare lucru nu vor putea face oricum” povestește mama tânărului.

”Dosarul e la alt coleg care e liber”!

Maramureșeanul nu s-a lăsat călcat în picioare de cei care ar fi trebuit să îl ajute. Sprijinit de fratele lui, sigheteanul a reușit să discute cu administratorul unui club din apropierea locului în care a avut loc agresiunea. ”O doamnă minunată care aseară (vineri seara, n.r.) le-a permis să urmărească înregistrările video. Prietena copilului meu i-a recunoscut pe cei doi imediat. Îi scoteau din club bodyguarzii. Fratele lui mai mare a sunat la poliție să îi anunțe că au imagini video cu agresorii. Dar i-au spus că ei nu se pot deplasa deoarece cazul e preluat de un coleg care nu mai este în schimb. Sâmbătă dimineață fiul meu a mers iarăși la secția de poliția, a primit același răspuns. De altfel, administratorul clubului a spus că așteaptă poliția să ia înregistrările video deoarece acei indivizi au fost scoși afară din club după ce au agresat alți tineri. Scoși afară l-au întâlnit pe stradă pe fiul meu și l-au bătut. S-au răzbunat pe primul om care a ieșit în calea lor” continuă mama victimei.

Te-ar putea interesa si

Protest al medicilor veterinari din cadrul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Maramureș

Redactie

CONTRABANDA: CLUJEAN PRINS IN TRAFIC CU TIGARI DE PROVENIENTA UCRAINEANA LA STRAMBU BAIUT (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Neversea 2022. Organizatorii au anunțat cine va cânta pe scenele de la malul mării

Vasile Dale

2 mesaje

Calin august 27, 2023 at 10:16 am

Faceți publice imaginile cât mai clare , cu agresorii , sigur cineva ii va recunoaște.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.